Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

«Να σταματήσουμε τον Σπανούλη, κατάσκοπος ο Μπουρούσης»

Ο Κιμ Τιγί αναγνωρίζει ως μεγαλύτερο κίνδυνο για τη Λαμποράλ Κούτσα τον Βασίλη Σπανούλη και χρίζει κατάσκοπο του Ολυμπιακού τον συμπαίκτη του, Γιάννη Μπουρούση.

«Να σταματήσουμε τον Σπανούλη, κατάσκοπος ο Μπουρούσης»
Ο περιορισμός του Βασίλη Σπανούλη είναι βασικό ζητούμενο για τη Λαμποράλ Κούτσα, αν θέλει να νικήσει την Παρασκευή τον Ολυμπιακό στη Βιτόρια, όπως δήλωσε ο Κιμ Τιγί.

«Καλή η νίκη μας επί της Ομπραντόιρο, αλλά ο αγώνας με τον Ολυμπιακό είναι άλλων απαιτήσεων, πολύ υψηλότερων. Είναι, πάντως, σημαντικό στον αγώνα αυτό να υπερασπίζεσαι την έδρα σου και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε», τόνισε ο Γάλλος πάουερ φόργουορντ και πρόσθεσε:

«Ο αντίπαλός μας έχει πολλές αρετές, αλλά το πιο σημαντικό για μας είναι να σταματήσουμε τον Σπανούλη. Τον ξέρουμε καλά, πέρσι τον αντιμετωπίσαμε πολλές φορές και θα δούμε με ποια τακτική και ποια συστήματα θα προσπαθήσουμε να τον σταματήσουμε».

Όσο για το αν έχει στραφεί στον Γιάννη Μπουρούση για… συμβουλές, είπε: «Ο Μπουρούσης είναι ο κατάσκοπός μας (γέλια). Ανυπομονεί κι εκείνος γι’ αυτό το παιχνίδι». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: