Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Πρόταση για ενοχή Μπέου για απόπειρα εκβίασης του Δαλούκα!

Παρότι ο Γ. Δαλούκας δεν επιβεβαίωσε τίποτα από την ένορκη κατάθεσή του, η εισαγγελέας έδρας πρότεινε την ενοχή του Αχιλλέα Μπέου για απόπειρα εκβίασης του διαιτητή στον αγώνα Άρης-Παναθηναϊκός.

Πρόταση για ενοχή Μπέου για απόπειρα εκβίασης του Δαλούκα
Την ενοχή του Αχιλλέα Μπέου για απόπειρα εκβίασης του διαιτητή Γιώργου Δαλούκα πρότεινε του Γ’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών η εισαγγελέας, κατά την εκδίκαση της υπόθεσης που έγινε σήμερα μετά από πέντε αναβολές.

Όλα αυτά παρότι ο ρέφερι δεν επιβεβαίωσε σήμερα τίποτα από την ένορκη κατάθεσή του στον αθλητικό εισαγγελέα, όπου είχε καταγγείλει εκβιασμό από τον νυν δήμαρχο του Βόλου. Η εισαγγελέας έκρινε τη σημερινή του κατάθεση αναξιόπιστη κι έτσι πρότεινε να καταδικαστεί, με την απόφαση του δικαστηρίου πλέον να εκκρεμεί.

Η υπόθεση αφορά το πολυσυζητημένο ματς Άρης-Παναθηναϊκός 0-1 το Σεπτέμβριο του 2010, με το πέναλτι που είχε δώσει ο Δαλούκας υπέρ του Παναθηναϊκού. Την άνοιξη του 2011 ο αθλητικός εισαγγελέας είχε ασκήσει ποινική δίωξη κατά του Αχιλλέας Μπέου μετά από καταγγελίες του Αλέξη Κούγια ενώ είχαν δημοσιοποιηθεί και παράνομα ηχογραφημένες συνομιλίες στις οποίες ακουγόταν μόνο ο Αχιλλέας Μπέος. Το κατηγορητήριο ανέφερε ότι ο Αχιλλέας Μπέος είχε προσπαθήσει να επηρεάσει τον Δαλούκα πριν το ματς. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: