Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Ραντούλιτσα: «Στείλαμε… μήνυμα!»

Ο Παναθηναϊκός… επέστρεψε και οι νίκες με τον Ολυμπιακό αποτελούν ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, όπως τόνισε στο sport-fm.gr ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα. Τι απαντά στους «επικριτές» του για την άμυνα.

Ραντούλιτσα: «Στείλαμε… μήνυμα!»
Το ότι ο Παναθηναϊκός ανέβηκε (αρκετά) επίπεδα σε σχέση με πέρσι είναι κοινώς αποδεκτό.

Οι back to back νίκες του κόντρα στον Ολυμπιακό, επιβεβαιώνουν όμως πως... επέστρεψε για τα καλά, όπως δηλώνει στο sport-fm.gr ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα!

Ο Σέρβος «γίγαντας» του τριφυλλιού υποκλίνεται στο μεγαλείο του πράσινου κόσμου, καθώς έζησε για πρώτη φορά -ουσιαστικά- το... καμίνι του ΟΑΚΑ και στέλνει... μήνυμα στους «επικριτές» του σχετικά με το πόσο καλή άμυνα μπορεί να παίξει (με τους ερυθρολεύκους πάντως απέδωσε κι εκεί, πέραν της επίθεσης).

Συνέντευξη στον Αποστόλη Σπυρόπουλο

«Είναι δύσκολο να γυρίσεις έναν αγώνα απ' το -15. Σε οποιοδήποτε παιχνίδι, πόσω μάλλον σε ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ξέραμε πόσο σημαντικό ήταν το ματς, ξέραμε πως έπρεπε να πάρουμε τη νίκη, αλλά δεν παίζαμε καλά. Και αυτό απογοήτευε εμάς τους ίδιους πρώτα απ' όλα. Ευτυχώς... αλλάξαμε γρήγορα από τη δεύτερη περίοδο, παίξαμε άμυνα, από εκεί κερδίσαμε αυτοπεποίθηση, βγάλαμε ενέργεια στην επίθεση και τα καταφέραμε. Είναι κάτι ιδιαίτερο το back to back που κάναμε κόντρα σε έναν τέτοιο αντίπαλο. Στείλαμε το μήνυμα τόσο στον Ολυμπιακό, όσο και στις ομάδες της Ευρωλίγκας για το πόσο δυνατοί θα είμαστε φέτος», αναφέρει αρχικά ο Ραντούλιτσα και γρήγορα-γρήγορα πάει... παρακάτω:

«Πρέπει να… ξεκουραστούμε λίγο και να ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για τη συνέχεια. Δεν θα πανηγυρίζουμε για πάντα για τη νέα νίκη μας με τον Ολυμπιακό, πρέπει να το ξεχάσουμε διότι μπροστά μας έχουμε την Καρσίγιακα και μετά την ήττα της πρεμιέρας οφείλουμε να κερδίσουμε. Εκεί θα είναι διαφορετικά τα πράγματα σε σχέση με χθες και πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι, μαζί με τον κόσμο μας»!

Όσον για τον κόσμο και την μοναδική ατμόσφαιρα που έζησε; «Είχα πάρει μια… γεύση απ’ τον κόσμο στο Honouring our legacy, αλλά το σημερινό (σ.σ χθες) ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό. Ήταν εκπληκτικά και απόλαυσα κάθε στιγμή. Είτε όσο βρισκόμουν στο παρκέ, είτε από τον πάγκο! Ξέρω πως έτσι θα ‘ναι κάθε φορά, ξέρω πως ο κόσμος στηρίζει τον Παναθηναϊκό σαν… τρελός και ανυπομονώ για τα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια».

Και κατέληξε για τις... κατηγορίες και το αν μπορεί να παίξει άμυνα: «Δεν ξέρω ποιος λέει αν παίζω καλή άμυνα ή όχι. Ούτε ακούω τι λέει ο καθένας. Θα... το δούμε (σ.σ λέει με νόημα)! Εγώ, πάντως δουλεύω και βελτιώνομαι συνεχώς προκειμένου να προσφέρω σε όλους τους τομείς και να νικά η ομάδα μου».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: