Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Σούμποτιτς: «Στο χέρι μας να ανταποκριθούμε»

Ο Μπόγιαν Σούμποτιτς μετά τη νίκη της Μπούντουτσνος επί της Τσεντεβίτα ξεκαθάρισε πως είναι στο χέρι της ομάδας του να συνεχίσει το ίδιο καλά στα παιχνίδια που ακολουθούν.

Η Μπούντουτσνος προσεχής αντίπαλος του Άρη στο Euro-cup πέτυχε μια μεγάλη νίκη επί της Τσεντεβίτα, με τον Μπόγιαν Σούμποτιτς να ξεκαθαρίζει πως είναι στο χέρι του ίδιου και των συμπαικτών του να ανταποκριθούν στις προκλήσεις που ακολουθούν.

«Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε τόσο ποιοτική ομάδα. Η Τσεντεβίτα είναι ομάδα Ευρωλίγκας, έχει αποδείξει πόσο καλή ομάδα είναι στην Αδριατική Λίγκα. εμείς δείξαμε και χαρακτήρα και δύναμη και η άμυνά μας ήταν σε υψηλό επίπεδο. Αυτός ο θρίαμβος σημαίνει πολλά για να συνεχίσουμε να ανταγωνιζόμαστε».

Στην συνέχεια στάθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα του στην βασική της προετοιμασία λέγοντας: «Είναι γνωστό τι προβλήματα αντιμετωπίσαμε το καλοκαίρι στην προετοιμασία μας, με πολλούς τραυματισμούς και απουσίες, αλλά ποτέ δεν σταματήσαμε να ωριμάζουμε σαν ομάδα και να παρουσιάζουμε συνεχή βελτίωση».

Τέλος αναφορικά με τα παιχνιδια που ακολουθούν με Άρη και Ολύμπια Λουμπιάνας σχολίασε: «Έχουμε ένα γεμάτο πρόγραμμα, αλλά είναι στο χέρι μας να ανταποκριθούμε σε όλες τις προκλήσεις και να συνεχίσουμε με καλές εμφανίσεις και νίκες».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: