Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Απειλείται με τιμωρία γιατί έδειξε ριπλέι στις γιγαντοοθόνες του γηπέδου!!

Χρόνια μπροστά η Πρέμιερ Λιγκ... Η Σουόνσι κινδυνεύει με βαριά τιμωρία γιατί στις γιγαντοοθόνες του “Liberty” στο χθεσινό της παιχνίδι με την Στόουκ προβλήθηκε ριπλέι μιας αμφισβητούμενης φάσης!

Απειλείται με τιμωρία γιατί έδειξε ριπλέι στις γιγαντοοθόνες του γηπέδου!
Ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Πρέμιερ Λιγκ θα τεθεί η Σουόνσι κινδυνεύοντας με βαριά τιμωρία. Γιατί; Διότι στις γιγαντοοθόνες του γηπέδου της πρόβαλε το ριπλεϊ μιας αμφισβητούμενης φάσης του χθεσινού της αγώνα με την Στόουκ.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν σκληρό τάκλιν του τερματοφύλακα της φιλοξενούμενης ομάδας, Μπατλαντ στο Αντρέ Αγιού στο 17ο λεπτό της αναμέτρησης εκτός μεγάλης περιοχής. Οι υπεύθυνοι πρόβαλαν τη φάση αυτή σε επανάληψη στις οθόνες του “Liberty” όχι μια αλλά τρεις φορές από διαφορετική λήψη, προκαλώντας τις έντονες αποδοκιμασίες των οπαδών της ομάδας προς τον διαιτητή, ο οποίος δεν έδειξε ούτε μια κίτρινη.

Ο κανονισμός όμως της Πρέμιερ Λιγκ είναι ξεκάθαρος... Ορίζει ότι οι οθόνες των γηπέδων δεν πρέπει να προβάλουν ριπλέι σε φάσεις που θα θέτει σε αμφισβήτηση την αποφάσεις του διαιτητή.

Μάλιστα, εκπρόσωπος της Σουόνσι, προσπαθώντας να μετριάσει την ποινή για την ομάδα του, σε δηλώσεις του επικαλέσθηκε ανθρώπινο λάθος του υπαλλήλου της εταιρείας που έχει αναλάβει τη διοίκηση του γηπέδου, σε απολογία του προς την Στόουκ!

«Σίγουρα δεν υπήρχε καμία πρόθεση να θίξουμε κάτι» ανέφερε και τόνισε ότι ήδη έχουν αρχίσει οι ενέργειες έτσι ώστε να μην συμβεί ποτέ ξανά κάτι τέτοιο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: