Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Ιστορίες του ΠΑΟΚ για Όλσεν και Τούντορ!!

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για τον κακόμοιρο Όλσεν που βάλλεται από παντού και τον Τούντορ που επιμένει να τον διατηρεί στην εστία, όποιο κι αν είναι το κόστος.

Ιστορίες του ΠΑΟΚ για Όλσεν και Τούντορ

Η άλλη αφορά στους περισσότερους οπαδούς και ένα μεγάλο κομμάτι του Τύπου που δεν τον έχει αφήσει σε χλωρό κλαρί. Κι ας ήταν λιγότερο υπεύθυνος σε αρκετές γκάφες της ομάδας του, όσο ορισμένοι από τους συμπαίκτες του. Οι οποίοι δε, δεν θα έπρεπε καν να ανήκουν στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Κι αυτό βέβαια είναι προφανές όσο οι αντίπαλες επιθέσεις γλεντούν την άμυνα του ΠΑΟΚ με διαφορετικούς τρόπους και δεν ιδρώνει κανενός το αυτάκι.

Υπό αυτές τις συνθήκες, μπορεί ένα τεράστιο μέγεθος σαν τον Μπεμπάτοφ να είναι επιλογή που βγάζει τα λεφτά της, λόγω της τεράστιας εμπορικότητας, αλλά, έτσι κυλά το πράγμα, δεν ήταν πιο απαραίτητος από ένας στόπερ που θα συμμάζευε την άμυνα. Κι ας είναι ο Στέλιος Μαλεζάς που δεν προτιμάτε από τον Τούντορ, προφανώς για κάποιους λόγους. Νομίζω αγωνιστικής επάρκειας.

Ίσως να βρισκόμαστε στο μεταίχμιο μιας σημαντικής εσωτερικής αλλαγής, που θα στείλει στον πάγκο τον Όλσεν και θα επαναφέρει τον Γλύκο και ο Μαλεζάς θα είναι ένας από τους δύο στόπερ ή τους τρεις της αμυντικής γραμμής. Ελπίζοντας ότι θα αντικαταστήσει τουλάχιστο τον Ρικάρντο Κόστα.

Πάντως, οφείλω να πω ότι η λογική του Τούντορ, να στηρίζει δηλαδή του ποδοσφαιριστές που κάνουν από καμιά στραβή ή ακόμη κι αν κατηγορούνται για πολλά και μεγάλα λάθη, έχει βάση. Δείχνει εμπιστοσύνη και κτίζει μια σχέση που ενδεχομένως θα είναι χρήσιμη και για τον ίδιο και για τον ΠΑΟΚ.

Ίσως μάλιστα, στο βάθος του εγκεφάλου του να σκέφτεται ότι δεν έχει να χάσει και πολλά… Δεν τον πιέζουν δα να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Υποτίθεται ότι δουλεύει σε ένα τριετές πλάνο και είναι ακόμη στην αρχή.

Το σημαντικότερο σε όλο αυτό είναι τα αποτελέσματα. Κι αν εξακολουθεί να δέχεται τρία γκολ στην… καθισιά του, κι αν συνεχίσει να μπάζει από παντού στο ίδιο ρυθμό θυμίζοντας τις περσινές τεσσάρες, τότε υπάρχει ένα θέμα. Μια κρίσιμη διαχείριση καταστάσεων εκτάκτου ανάγκης, καθότι θα αμφισβητείται από πολλούς. Κι ο ίδιος ο Τούντορ κι ο άνθρωπος που τον έφερε και τον περιβάλει με εμπιστοσύνη.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: