Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Πρόβλημα με Λαμπρόπουλο, αναμονή για Δέλλα!!


Από διάταση στους προσαγωγούς ταλαιπωρείται ο Βασίλης Λαμπρόπουλος πονοκεφαλιάζοντας τον Δέλλα στην ΑΕΚ. Επίκειται η κρίσιμη συνάντηση του τελευταίου με τον Μπάγεβιτς.

Πρόβλημα με Λαμπρόπουλο, αναμονή για Δέλλα
Με ένα νέο πρόβλημα συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Ηρακλή το Σάββατο στο «Καυταντζόγλειο». Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ταλαιπωρείται από ήπια διάταση στους αριστερούς προσαγωγούς και στην προπόνηση της Τρίτης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, ωστόσο επειδή το παιχνίδι με το «Γηραιό» πλησιάζει, δεν αποκλείεται ο Δημήτρης Κολοβέτσιος να επιστρέψει στην ενδεκάδα.

Ατομικό πρόγραμμα συνεχίζει ο Ράφικ Τζεμπούρ, ενώ σε φουλ ρυθμούς έχει μπει πλέον ο Μιχάλης Μπακάκης, που ιατρικά είναι 100% έτοιμος αλλά θα πρέπει να φτάσει στο επίπεδο φυσικής και αγωνιστικής κατάστασης της υπόλοιπης ομάδας για να μπει στα πλάνα του Τραϊανού Δέλλα.

Ο τελευταίος θα έχει συνάντηση με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, που θα κρίνει και το μέλλον του στον πάγκο, με πιθανότερο σενάριο να παραμείνει. Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ είναι από νωρίς το πρωί στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα για το κρίσιμο ραντεβού.

Η προπόνηση της Τετάρτης θα αρχίσει στις 10:30. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: