Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

MVP o Λαρεντζάκης!!


Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης αναδείχτηκε MVP της 2ης αγωνιστικής της Basket League για την εμφάνισή του στο ματς του Κολοσσού κόντρα στο Ρέθυμνο Cretan King. «Η εμπιστοσύνη της ομάδας με βοηθάει», ανέφερε

MVP o Λαρεντζάκης
Τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της δεύτερης αγωνιστικής της Basket League κέρδισε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, για όσα πέτυχε στο ματς του Κολοσσού Ρόδου κόντρα στο Ρέθυμνο Cretan Kings.

Ο 22χρονος γκαρντ συγκέντρωσε 38 βαθμούς στο ranking στην εντός έδρας νίκη των «θαλασσί», πετυχαίνοντας 25 πόντους με 3/4 βολές, 5/5 δίποντα και 4/7 τρίποντα, ενώ πήρε 9 ριμπάουντ, μοίρασε 3 ασίστ, έκανε δύο κλεψίματα, κέρδισε εννέα φάουλ και έκανε δύο λάθη σε σχεδόν 28’ συμμετοχής.

Ο Λαρεντζάκης μίλησε στην επίσημη σελίδα του ΕΣΑΚΕ, τονίζοντας τα εξής:

- Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε MVP της 2ης αγωνιστικής;

«Δεν σημαίνει πολλά εάν δεν συνδυάζεται με τη νίκη, αλλά σίγουρα μου δίνει ψυχολογία και ένα έξτρα κίνητρο για τη συνέχεια».

- Τι θεωρείς ότι μπορεί να καταφέρει ο Κολοσσός H Hotels στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ της φετινής σεζόν;
«Η φετινή σεζόν είναι ιδιαίτερη για τον Κολοσσό. Η ομάδα είναι εννιά χρονιές συνεχόμενες στην Α1 και είναι σημαντικό για ένα νησί αυτό. Οι στόχοι είναι όπως έχουμε πει πολλές φορές να σωθεί η ομάδα γρήγορα και ύστερα να κοιτάξει για πιο πολλά».

- Πόσο σε έχει βοηθήσει ο Κολοσσός H Hotels στην εξέλιξη σου;
«Ο Κολοσσός με έχει βοηθήσει πάρα πολύ και μου δείχνει εμπιστοσύνη. Αυτό ειδικά με κάνει να νιώθω πολύ καλά και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό σε κάθε παιχνίδι».

- Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου για το μέλλον;
«Οι φιλοδοξίες μου δεν έχουν αλλάξει από το Σάββατο. Θέλω να βελτιώνομαι συνεχώς να είμαι υγιής και να βοηθάω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: