Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Ατρόμητος-Ολυμπιακός!!

Από αύριο, Τετάρτη 21 Οκτωβρίου, ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων του εντός έδρας αγώνα του Ατρόμητου με τον Ολυμπιακό για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, όπως ενημέρωσαν οι Περιστεριώτες.

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Ατρόμητος-Ολυμπιακός
Την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα του Ατρόμητου με τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, όπως ενημέρωσε η «κυανόλευκη» ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση

To Tμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι η πώληση των εισιτηρίων του κυριακάτικου αγώνα με τον Ολυμπιακό ξεκινάει αύριο.

Το ωράριο λειτουργίας ως εξής:

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: 12.00 – 20.00
ΠΕΜΠΤΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: 12.00 – 20.00
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: 12.00 – 20.00
ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: 11.00 – 19.00

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

ΘΥΡΑ 2: 15 ευρώ.
ΘΥΡΑ 3: 30 ευρώ.
ΘΥΡΑ 4: 15 ευρώ.
ΘΥΡΑ 5: 10 ευρώ.
ΘΥΡΑ 7: 10 ευρώ.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΥΡΕΣ: 5 ευρώ.

Υπενθυμίζουμε στους φιλάθλους μας ότι σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση για την αγορά ονομαστικού εισιτηρίου είναι απαραίτητος και ο αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται. Ακόμη και για παιδικό εισιτήριο.

Συνιστούμε στους φιλάθλους μας εφεξής να προμηθεύονται έγκαιρα το ονομαστικό εισιτήριο όσο το δυνατόν πιο νωρίς για να αποφεύγουν την αναμονή μπροστά στα εκδοτήρια την ημέρα του αγώνα.

Συνιστούμε επίσης να προσέρχονται έγκαιρα και αρκετή ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα μέσα στην αθλητική εγκατάσταση για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και για την αποφυγής ταλαιπωρίας τους στις θύρες εισόδου. Άλλωστε μέσα στις υποχρεώσεις τους είναι να περνούν από έλεγχο μεταλλικής κατασκευής ελέγχου με μεμονωμένης εισόδου φιλάθλων (τουρνικέ).

Οι φίλαθλοι πρέπει να γνωρίζουν ότι κατά την είσοδο τους στην αθλητική εγκατάσταση είναι ενδεχόμενο να γίνει σωματικός έλεγχος καθώς και έλεγχος ταυτοπροσωπίας. Γι’ αυτό και απαραιτήτως το εισιτήριο πρέπει να συνοδεύεται από την Κάρτα Φιλάθλου και την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο ή την άδεια παραμονής.

Η νέα αθλητική νομοθεσία είναι ιδιαίτερα αυστηρά όσον αφορά τη ρίψη αντικειμένων στους αγωνιστικούς χώρους γιατί επισύρουν βαρύτατες τιμωρίες στα σωματεία και παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στον τομέα αυτόν. Ως γνωστόν απαγορεύεται η εισαγωγή αντικειμένων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πράξεις βίας (πυροτεχνήματα, φωτοβολίδες, οινοπνευματώδη κ.τ. λ.).

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εκφράζει τα βαθιά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μάκη Δενδρινού. Ένας εργάτης του μπάσκετ δεν ε...
Posted by Olympiacos B.C. on Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2015



Δεν υπάρχουν σχόλια: