Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Προσθέτει εμπειρία με Κιάσσο ο ΟΦΗ!!

Την εμπειρία του Κώστα Κιάσσου θα εκμεταλλευτεί ο ΟΦΗ προκειμένου να συνεχίσει να ανεβαίνει την… ανηφόρα της Γ’ Εθνικής. Μετά τον Ιανουάριο θα έχει δικαίωμα συμμετοχής ο έμπειρος μέσος.

Προσθέτει εμπειρία με Κιάσσο ο ΟΦΗ

Ο έμπειρος μέσος θα μπει άμεσα στις προπονήσεις, προκειμένου με την εμπειρία του να βοηθήσει το νεανικό σύνολο να «ξεμπλέξει» με τις υποχρεώσεις της Γ’ Εθνικής, όμως θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από τον Ιανουάριο.

Και αυτό γιατί πέρυσι αγωνιζόταν στην Conference της Αγγλίας με τη φανέλα της Γουέλινγκ Γιουνάιτεντ, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ενσωματωθεί άμεσα στο σύνολο.

Ο Κώστας Κιάσσος γεννήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου 1975 στα Χανιά και έχει αγωνιστεί στον ΟΦΗ τρείς φορές στο παρελθόν. Το 1993-1998 (86 συμμετοχές-4 γκολ), το 2000-2003 (67 συμμετοχές-12 γκολ) και το 2009-11 (62 συμμετοχές-2 γκολ). Στο πλούσιο βιογραφικό του περιλαμβάνεται ακόμη η θητεία του σε Παναθηναικό, Ηρακλή, Νουμάνθια, Πανιώνιο, Ανόρθωση, Λεβαδειακό, Φωστήρα, ΠΑΣ Γιάννινα, Παραλίμνι, Πανσερραικό, Απόλλωνα, Παναχαϊκή και Γουέλινγκ Γιουνάιτεντ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: