Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Ούτε μύγα στο σπαθί του ο Μουρίνιο!!

«Πρέπει να είναι πολύ γενναίος κάποιος για να κάνει κριτική στην ιστορία μου», η απάντηση του Ζοσέ Μουρίνιο στους επικριτές του.

Ούτε μύγα στο σπαθί του ο Μουρίνιο!
Η μέχρι τώρα πορεία της Τσέλσι δεν είναι και η καλύτερη δυνατή, οι φήμες για την απώλεια του ελέγχου των αποδυτήριων από τον Μουρίνιο αιωρούνται πάνω από το Στάμφορντ Μπριτζ, αλλά τίποτα από αυτά δεν αγγίζουν την… ιστορία του Ζοσέ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν άφησε αναπάντητη την κριτική που του ασκείται κυρίως από τα τηλεοπτικά πάνελ, με τους Γκάρι Νέβιλ, Τζέιμι Γκάραχερ και Γκρέιαμ Σούνες να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή πυρός: «Η ποδοσφαιρική κουλτούρα στην Αγγλία έχει αλλάξει. Τώρα ισχύει η κουλτούρα του «γύπα». Σε περικυκλώνει και περιμένει την κατάλληλη στιγμή να σε καρφώσει».

Ο Μουρίνιο υποστηρίζει πως παλιά τα πράγματα δεν ήταν έτσι, αλλά τώρα εμφανίστηκαν οι… ειδήμονες: «Έχουν μια νέα δουλειά, πολύ σπουδαία!», τόνισε με το γνωστό ειρωνικό-μουρίνιο τόνο του.

Τους αναγνώρισε πάντως πως: «Μερικοί από τους ειδήμονες, είναι πραγματικά γενναίοι. Γιατί, για να κριτικάρεις κάποιον με την δική μου ιστορία ρισκάρεις να με ακούσεις να σου λέω ‘Σκάσε! Δεν έχεις κερδίσει τίποτα στη ζωή σου’. Αλλά δεν θα το κάνω. Εγώ απλώς δουλεύω και πιστεύω να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα».

Ο Special One ξεκαθάρισε ότι δεν αισθάνεται καμία πίεση πλέον καθώς όπως εξηγεί: «Τώρα έχω ιστορία. Μεγάλη ιστορία. Και πραγματικά δεν δέχομαι από κανέναν να αμφισβητεί τις ικανότητές μου μόνο και μόνο επειδή είχαμε κάποια ατυχή αποτελέσματα». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: