Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Η ΑΕΚ στο Πατριαρχείο!! (pics)


Αυτό που μοιάζει αυτονόητο σε κάθε επιστροφή της στην Πόλη έκανε η ΑΕΚ. Τιμώντας τις ρίζες του συλλόγου αντιπροσωπεία του μπασκετικού τμήματος επισκέφθηκε το Φανάρι και δώρισε φανέλα για τον Πατριάρχη

Η ΑΕΚ στο Πατριαρχείο (pics)
Γινόταν να βρεθεί η ΑΕΚ στην Κωνσταντινούπολη και να μην πάει στο Πατριαρχείο; Δεν γινόταν…

Επιστρέφοντας στα χώματα όπου γεννήθηκε ως σύλλογος, η «Ένωση» πέρασε από ‘κει όπου χτυπά ιστορικά η καρδιά του ελληνισμού της Πόλης. Κάνοντας λοιπόν ένα διάλειμμα στην προετοιμασία για το παιχνίδι με τη Γαλατασαράι, αντιπροσωπεία του μπασκετικού τμήματος επισκέφθηκε το Φανάρι.

Εκεί όπου οι Ντράγκαν Σάκοτα, Άγγελος Κορωνιός, Ζήσης Σαρικόπουλος, Νώντας Παπαντωνίου, συνοδευόμενοι απ’ τον υπεύθυνο επικοινωνίας, Γιώργο Νικολάου και άλλα μέλη του συλλόγου, ξεναγήθηκαν στους χώρους του Πατριαρχείου κι έπειτα παρέδωσαν μια φανέλα της ομάδας με τον αριθμό «1» που προορίζεται για τον Πατριάρχη.

Μιλώντας, δε, εκ μέρους του, ο Πρωτοσύγκελος, κ. Στέφανος, Μητροπολίτης Καλλιουπόλεως και Μαδύτου, μεταβίβασε τις ευχές του και μίλησε με θερμά λόγια για τον σύλλογο, λέγοντας:

«Η φανέλα της ΑΕΚ συγκινεί τους πάντες ανεξάρτητα από οπαδική ταυτότητα, αφού από το 1924 έως και σήμερα οι ιδρυτές της μεταλαμπαδεύουν το φως του Κυρίου κι ό,τι πρεσβεύει η Πόλη ανά τους αιώνες. Η ΑΕΚ είναι το φως του πολιτισμού».

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: