Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Πράνιτς: «Καλύτερος ο φετινός Ολυμπιακός λόγω Μάρκο Σίλβα»

Καλύτερη ομάδα χαρακτήρισε τον φετινό Ολυμπιακό σε σχέση με πέρυσι ο Ντάνιελ Πράνιτς, τονίζοντας μάλιστα ότι μεγάλο ρόλο σε αυτό έχει παίξει η παρουσία του Μάρκο Σίλβα.

Πράνιτς: «Καλύτερος ο φετινός Ολυμπιακός λόγω Μάρκο Σίλβα»

Ο Κροάτης άσος τόνισε ότι πράγματι οι «ερυθρόλευκοι» είναι πιο δυνατοί συγκριτικά με την περσινή σεζόν και μεγάλο ρόλο σε αυτό έχει παίξει η παρουσία του Πορτογάλου τεχνικού.

«Ο Ολυμπιακός είναι πιο δυνατός σε σχέση με πέρυσι. Παίζει καλά και ο νέος προπονητής του, ο Μάρκο Σίλβα, έχει κάνει σπουδαία δουλειά στον τομέα της τακτικής. Αν θέλει η Ντιναμό να κάνει κάτι θετικό, τότε η ευκαιρία της είναι στο Ζάγκρεμπ, γιατί στον Πειραιά θα φανεί ότι ο Ολυμπιακός είναι πιο δυνατή ομάδα από την Ντιναμό», ανέφερε στο vecernji.hr ο άσος του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε:

«Το πιο δυνατό σημείο του Ολυμπιακού είναι στις πτέρυγες. Οι ακραίοι του προσφέρουν τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Ωστόσο, το μυαλό της ομάδας είναι ο Φορτούνης και πάντα κινούνται γύρω απ’ αυτόν. Έχει σκοράρει επτά γκολ».

Όσο για τα αδύναμα σημεία του Ολυμπιακού, ο Ντάνιελ Πράνιτς ήταν ξεκάθαρος για την άμυνα των «ερυθρολεύκων»:

«Η πιο αδύναμη γραμμή του είναι το κέντρο της άμυνας με τους Μποτία και Σιόβα. Οι γρήγοροι επιθετικοί της Ντιναμό μπορούν να προκαλέσουν ζημιά».

Ο μέσος της Παναθηναϊκού στο τέλος έκλεισε με μια ευχή: «Θα ήθελα με όλη μου την καρδιά να πάρει η Ντιναμό τουλάχιστον ένα βαθμό. Έδειξαν ότι μπορούν με την Άρσεναλ, μπορούν να και με τον Ολυμπιακό». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: