Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Αλλαγή διαιτητή στο ματς του ΠΑΟΚ!!

Ο Αντρέας Έκμπεργκ (αστυνομικός στο επάγγελμα) θα διευθύνει τελικά την αναμέτρηση (22/10, 22:05) του ΠΑΟΚ με την Κράσνονταρ για την τρίτη αγωνιστική του Europa League.

Αλλαγή διαιτητή στο ματς του ΠΑΟΚ
Δεν θα είναι τελικά ο Στέφαν Γιοχάνεσον, ο διαιτητής του ματς, ΠΑΟΚ-Κράσνονταρ, την Πέμπτη (22/10, 22:05) για την τρίτη αγωνιστική του Europa League. Ο Σουηδός αντικαταστάθηκε, λόγω προβλήματος υγείας, από τον συμπατριώτη του, Αντρέας Έκμπεργκ, ο οποίος αρχικά είχε οριστεί ως πέμπτος.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

Ο Στέφαν Γιοχάνεσον που αρχικά είχε οριστεί ως άρχων του ΠΑΟΚ-Κράσνονταρ δεν θα μπορέσει να δώσει το παρόν στην Τούμπα για λόγους υγείας και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία όρισε τον συμπατριώτη του, Αντρέας Έκμπεργκ, που αρχικά ήταν πέμπτος διαιτητής του αγώνα, να διευθύνει το παιχνίδι για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο Αντρέας Έκμπεργκ, αστυνομικός στο επάγγελμα, είναι 30 ετών (02.01.1985) και σφυρίζει παιχνίδια για την κορυφαία κατηγορία του πρωταθλήματος της χώρας του από το 2009.

O νεαρός ρέφερι πραγματοποίησε φέτος το ντεμπούτο του σε ομίλους του Europa League, στην αναμέτρηση της Σιόν κόντρα στην Ρουμπίν Καζάν, με τους Ελβετούς να επικρατούν με 2-1, σε μία αναμέτρηση που τα πήγε περίφημα και άφησε ικανοποιημένες και τις δύο ομάδες.

Βρίσκεται στις λίστες της FIFA από το 2013, σφυρίζοντας αρχικά σε παιχνίδια μικρών εθνικών ομάδων, όντας μάλιστα ο άρχοντας του τελικού του Euro U17 το 2014 μεταξύ Αγγλίας και Ολλανδίας, ενώ έχει εμπειρία και από προκριματικά Champions League.

Την θέση του ως πέμπτος διαιτητής αναλαμβάνει ο συμπατριώτης του Μίχαελ Λερτζέους, με την εξάδα να διαμορφώνεται αναλυτικά ως εξής:
Διαιτητής: Αντρέας Έκμπεργκ
Βοηθοί: Φρέντρικ Νίλσον / Μάγκνους Σιόλμπλομ
Επιπρόσθετοι βοηθοί: Μοχάμεντ Αλ-Ακίμ / Μίχαελ Λερτζέους
Τέταρτος: Στέφαν Χάλμπεργκ
Υπενθυμίζουμε ότι παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Σέρβος, Ζόραν Πέτροβιτς και παρατηρητής της UEFA ο Λετονός Τζάνις Μεζέσκις. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: