Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Θαύμα από την ομάδα της «τάξης του '92»!

Η Σάλφορντ της «Τάξης του '92», προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του FA Cup, πετώντας εκτός την επαγγελματική Νοτς Κάουντι των... 59 θέσεων διαφοράς στις κατηγορίες του αγγλικού ποδοσφαίρου!

Θαύμα από την ομάδα της «τάξης του '92»

inner

Κι όμως, στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχει να κάνει με ομάδα που... υποτίμησε τον αντίπαλο, έβαλε τα «δεύτερα» και την πάτησε. Έχουμε να κάνουμε με ένα ερασιτεχνικό σωματείο που λόγω των ανθρώπων που είναι επικεφαλής, μετέτρεψε το ματς σε μια μάχη «Δαυίδ εναντίον Γολιάθ» και απήλαυσε τους καρπούς του κόπου και της προσπάθειας που αξίζει συγχαρητηρίων και απόλυτης αναγνώρισης.

inner

Η Σάλφορντ επικράτησε με σκορ 2-0 και όλα ήταν... μαγικά το βράδυ της Παρασκευής στο «Moor Lane». Οι πανηγυρισμοί των Γκάρι Νέβιλ, Πολ Σκόουλς και Νίκι Μπατ στην εξέδρα και η ένταση στο πρόσωπό του, αποδεικνύουν ότι εκείνος και οι κολλητοί του από την «Τάξη του '92», βλέπουν να υπάρχει και να εξελίσσεται κάτι πολύ όμορφο και ποδοσφαιρικά ρομαντικό στις προσπάθειες των παικτών που έχουν αναλάβει ώστε να τους βοηθήσουν και να βρουν το δρόμο τους...




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: