Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

«Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα σπάσει κάθε ρεκόρ»

Σχεδόν βέβαιος ότι ο φετινός Ολυμπιακός θα πετύχει μεγάλα πράγματα εμφανίστηκε ο Λευτέρης Χουτεσιώτης. «Μπορεί κόντρα σε δύσκολους αντιπάλους ο Ηρακλής», σχολίασε.

«Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα σπάσει κάθε ρεκόρ»
Έτοιμος να διεκδικήσει μεγάλες επιτυχίες είναι ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Λευτέρη Χουτεσιώτη που έκανε δηλώσεις στην κάμερα της Nova. «Πιστεύω ότι θα σπάσουμε κάθε ρεκόρ φέτος», ανέφερε ο 21χρονος τερματοφύλακας και μίλησε επίσης για τη δουλειά που γίνεται στο Ρέντη, το αυριανό ματς (8/11, 15:00) κόντρα στον Ηρακλή.

Αναλυτικά μίλησε για:

-το τι μπορεί να κάνει φέτος ο Ολυμπιακός: «Αυτήν την χρονιά μπορούμε να διεκδικήσουμε πράγματα που δεν έχουμε διεκδικήσει ποτέ άλλοτε στο παρελθόν. Η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες και μπορούμε να φθάσουμε πολύ μακριά. Και στο Κύπελλο να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών, αλλά και να φθάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε στην Ευρώπη. Πιστεύω ότι φέτος θα σπάσουμε κάθε ρεκόρ και θα γίνει κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν. Βέβαια, δεν θέλουμε να λέμε πολλά λόγια. Μέσα στο γήπεδο, με τη σωστή στάση απέναντι στους αντιπάλους μας θα πετύχουμε πράγματα που δεν έχουν ξανασυμβεί».

-το αν παίζει το μεγαλύτερο ρόλο η δουλειά που γίνεται στο Ρέντη: «Σίγουρα, πλέον είναι οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Από τον προπονητή μέχρι τους παίκτες, γενικότερα μετράει το ποιοι άνθρωποι είναι δίπλα μας και δουλεύουν. Όλοι μαζί λειτουργούμε σαν ομάδα ώστε να αποδώσουμε το μέγιστο δυνατό στα παιχνίδια μας. Ο κάθε ένας κάνοντας τη δουλειά του ξεχωριστά, βοηθά για να επιτευχθεί ο στόχος της ομάδας».

-τη δουλειά του σε καθημερινή βάση μαζί με τους Ράντο, αλλά και Ρομπέρτο-Καπίνο: «Η καθημερινότητα μας είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Δουλεύουμε πολύ για μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις που έχει το σωματείο. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και οι απαιτήσεις είναι τεράστιες. Και εμείς δουλεύουμε καθημερινά για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε».

-τις δυνατότητες του Ηρακλή: «Έχει δείξει ότι μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους. Το έχει δείξει και στις προηγούμενες αγωνιστικές, αλλά εμείς πρέπει να δείξουμε ποιοι είμαστε και να συνεχίζουμε το ρεκόρ μας».

-τα ο βαρύ φορτίο του Ολυμπιακού από εδώ και πέρα: «Μέχρι τη διακοπή των Χριστουγέννων έχουμε πολλά και σημαντικά παιχνίδια, τα οποία πρέπει να κερδίσουμε. Παρ’ όλα αυτά η ομάδα και σε συνδυασμό με τις αποφάσεις του προπονητή θα είναι έτοιμη για να ανταπεξέλθει σε οποιοδήποτε παιχνίδι και με οποιονδήποτε αντίπαλο».

-το γεγονός ότι οι γονείς θα μπορούν να φέρουν στο γήπεδο το παιδί τους, δίνοντας μόλις ένα ευρώ επιπλέον: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα με τέτοιες κινήσεις, θέλουμε να βλέπουμε τις οικογένειες και τα παιδιά στο γήπεδο. Θέλουμε να γίνει μάθημα για όλο τον κόσμο και το γήπεδο να είναι χώρος διασκέδασης σε εισαγωγικά για τον κόσμο». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: