Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Καραπαπάς: «Πώς έχει την ευθύνη ο Ολυμπιακός, αφού δεν πήρε εισιτήρια»;


Έντονες ενστάσεις από τον διευθυντή επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστα Καραπαπά, σχετικά με την τιμωρία της ομάδας έπειτα από τα επεισόδια στη Βέροια.

Καραπαπάς: «Πώς έχει την ευθύνη ο Ολυμπιακός, αφού δεν πήρε εισιτήρια»;
Με ανάρτησή στον λογαριασμό του στο facebook ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του για τις 43.000 ευρώ και την μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών που επιβλήθηκε στην ομάδα για τα επεισόδια στην Βέροια.

Ο Κώστας Καραπαπάς τονίζει, μεταξύ άλλων, πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν γίνεται να έχουν ευθύνη για τα όσα συνέβησαν στις κερκίδες, καθώς δεν προμηθεύτηκαν εισιτήρια, ενώ χαρακτηρίζει «εξαμβλωματικό» το νομοσχέδιο του Σταύρου Κοντονή.

Αναλυτικά:

«Τόσες εφημερίδες, τόσοι "αναλυτές", τόσοι νομικοί, τόσοι "γνώστες" και δεν έχουν απαντήσει το πιο απλό για την τιμωρία του Ολυμπιακού! Από την στιγμή που ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σύμφωνα με τον εξαμβλωματικό Αθλητικό Νόμο ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ από τη Βέροια για να τα διαθέσει, ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΟΣΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ; Πως θα ξέρουμε εμείς ποιοι παίρνουν τα εισιτήρια όταν π.χ. στη Βέροια που τιμωρηθήκαμε μπορούσες να πάρεις εισιτήρια στην εξέδρα μας από πολυκαταστήματα της πόλης, από καφέ, από το διαδίκτυο;;; Πως θα το ελέγξουν οι φιλοξενούμενες ομάδες αυτό και αφού ΔΕΝ χρεώνονται τα εισιτήρια, πως καλούνται να πληρώσουν εξωφρενικά ποσά και μπαίνει λουκέτο σε ένα γήπεδο για ΕΝΑΝ πυρσό»;

Δεν υπάρχουν σχόλια: