Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Πάρντο: «Γκολ και με τον Παναθηναϊκό»

Ο πολυτιμότερος παίκτης του Ολυμπιακού στη νίκη επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Φελίπε Πάρντο ελπίζει να σκοράρει και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ δείχνει αισιόδοξος για το ματς με την Μπάγερν.

Πάρντο: «Γκολ και με τον Παναθηναϊκό»
«Στα τέσσερα παιχνίδια που δώσαμε μέχρι τώρα μάθαμε κάτι πολύ σημαντικό: Είναι πιο χρήσιμο και αποτελεσματικό να σέβεσαι κάθε αντίπαλο και να μη φοβάσαι κανέναν. Είναι πιο χρήσιμο και αποτελεσματικό να σέβεσαι κάθε αντίπαλο και να μη φοβάσαι κανέναν», σχολίασε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Αγορά» ο Φελίπε Πάρντο για την εξαιρετική έως τώρα πορεία του Ολυμπιακού στο Champions League.
Ο Κολομβιανός εξτρέμ, ο οποίος με τα δύο του γκολ κόντρα στην Ντιναμό έφερε τούμπα το ματς (2-1), έχει στο μυαλό του να σκοράρει και κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (21/11) και σχολίασε ότι τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί, αναφερόμενος στην αναμέτρηση με την Μπάγερν.

Αναλυτικά μίλησε για:

-την παρουσία στο ματς με την Ντιναμό: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις. Όταν ήρθα στον Ολυμπιακό περίμενα και ονειρευόμουν να βάλω το πρώτο γκολ στο γήπεδό μας και να το πανηγυρίσω μαζί με τον κόσμο. Τελικά, αυτό έγινε σε παιχνίδι Champions League, κάτι που ίσως είναι πιο σημαντικό για την ομάδα μου. Συνεχίζω να δουλεύω, πιστεύω ότι θα σκοράρω σύντομα και στο πρωτάθλημα. Είναι θέμα χρόνου, άλλωστε έχω πολύ δρόμο μπροστά μου στον Ολυμπιακό».

-το αν περιμένει να κάνει κάτι παρόμοιο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Σε κάθε ματς είμαστε υποχρεωμένοι να ζητάμε τη νίκη και να τα δίνουμε όλα. Στα ντέρμπι οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες. Και από εμάς για τους εαυτούς μας και από τον κόσμο για εμάς. Ελπίζω να με φωτίσει ο Θεός και να βάλω γκολ στο ντέρμπι που έρχεται εναντίον του Παναθηναϊκού».

-το ματς με την Μπάγερν στο Μοναχό: «Φυσικά θα είναι πολύ μεγάλη έκπληξη εάν τα καταφέρουμε στη Γερμανία κόντρα σε μια τόσο ισχυρή ομάδα. Τίποτα όμως δεν μπορεί να αποκλειστεί στο ποδόσφαιρο».

-το κέρδος του Ολυμπιακού από την έως τώρα παρουσία στο φετινό Champions League: «Στα τέσσερα παιχνίδια που δώσαμε μέχρι τώρα μάθαμε κάτι πολύ σημαντικό: Είναι πιο χρήσιμο και αποτελεσματικό να σέβεσαι κάθε αντίπαλο και να μη φοβάσαι κανέναν. Θέλουμε να κάνουμε καλό παιχνίδι στο Μόναχο και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Δεν πρέπει να μείνουμε στα λόγια και να συζητάμε για το τι μπορούμε να κάνουμε, αλλά να πάμε εκεί και να προσπαθήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: