Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Παπαπέτρου: «Να βελτιωνόμαστε καθημερινά»


Εντυπωσιασμένος με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του Λαυρίου στην Α1 είναι ο Ιωάννης Παπαπέτρου, σύμφωνα με όσα είπε πριν το ματς του Ολυμπιακού.

Στόχος του Ολυμπιακού είναι η καθημερινή βελτίωση όπως δήλωσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου ενόψει του ματς με το Λαύριο. Μάλιστα, ο Έλληνας φόργουορντ δήλωσε εντυπωσιασμένος από την εικόνα που παρουσιάζουν μέχρι στιγμής οι νεοφώτιστοι στην Α1, ενώ ευχήθηκε ο τραυματισμός του Οθέλο Χάντερ να είναι ο τελευταίος για φέτος στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Ιωάννης Παπαπέτρου στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Καλοί μου φίλοι ήρθε η ώρα να τα ξαναπούμε και χαίρομαι ιδιαίτερα γι’ αυτό. Δεν σας κρύβω πως η επικοινωνία μαζί σας και η έκφραση των σκέψεων μου μέσω του προσωπικού μου blog στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ με κάνει και αισθάνομαι όμορφα.

Η εβδομάδα ολοκληρώνεται για εμάς με ένα παιχνίδι κόντρα στον Λαύριο, το οποίο με έχει εντυπωσιάσει με την έως τώρα πορεία του και εικόνα που δείχνει στα ματς. Δεν είναι εύκολο να δημιουργείς μια ομάδα για την Α1 μέσα σε λίγες ημέρες και πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια στο Λαύριο για την εικόνα της ομάδας.

Εμείς αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας και πάλι και να συνεχίσουμε με νίκη. Η σεζόν είναι ακόμη στο ξεκίνημα της, οπότε αυτό που πρέπει να κάνουμε από τη μεριά μας είναι να δίνουμε σε κάθε προπόνηση, σε κάθε αγώνα, σε κάθε στιγμή αγωνιστική το 100% των δυνάμεων μας και της συγκέντρωσης μας και να ακολουθούμε το πλάνο του προπονητή μας.

Αυτό που θέλουμε είναι να βελτιωνόμαστε καθημερινά, να βρούμε χημεία και να μαθαίνουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Ταυτόχρονα, όμως, θα πρέπει να παίρνουμε και τα αποτελέσματα. Ελπίζω και εύχομαι ο Οθέλο να γυρίσει γρήγορα κοντά μας. Η ατυχία του έχει χτυπήσει την πόρτα φέτος και ειλικρινά μπορώ να τον καταλάβω πως νιώθει μιας και έχω περάσει από τη θέση του.

Εύχομαι και ελπίζω ο τραυματισμός του Οθέλο να είναι ο τελευταίος για εμάς φέτος και όλοι μαζί να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά για να φτάσουμε εκεί που πραγματικά θέλουμε.

Ελπίζω αύριο τους περισσότερους από εσάς να σας δω και στο γήπεδο. Η ώρα του ματς είναι εξαιρετική, οπότε πάρτε τις οικογένειες σας, τους φίλους ή τις φίλες σας και ελάτε να περάσετε δύο όμορφες ώρες στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Να είστε καλά, Ιωάννης
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: