Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Με Χαβίτο στην Τούμπα!!

Στην αποστολή του Πανθρακικού για την αυριανή (08/11) αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα συμπεριλήφθηκε ο Χαβιέρ Χαβίτο, που πήρε μέρος στην τελευταία προπόνηση.

Με Χαβίτο στην Τούμπα
Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο ενόψει της αυριανής (08/11) αναμέτρησης του Πανθρακικού με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστική της Super League.

Ο Χαβιέρ Χαβίτο «έβγαλε» την τελευταία προπόνηση χωρίς να νοιώσει καμία ενόχληση και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ασκήσεις τεχνικής με μπάλα και στη συνέχεια δόθηκε έμφαση στην αμυντική και την επιθετική τακτική, με τους παίκτες να είναι χωρισμένοι σε ομάδες. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με δουλειά στις στατικές φάσεις και δίτερμα.

Μετά το πέρας του προγράμματος, ανακοινώθηκε η αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει οδικώς για τη Θεσσαλονίκη, όπου και θα διανυκτερεύσει απόψε. Η 18άδα αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Μπαϊκαρά, Ποτουρίδης, Χρήστου, Σερφά, Μελίσσης, Λαδάκης, Μεχία, Σέτι, Ηλιάδης, Ροτζέριο, Χασομέρης, Ντιγκινί, Χαβίτο, Βάλτερ, Νικόλτσης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: