Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Στο τέλος… Άρης!!

Μετά από ένα παιχνίδι που δυσκολεύτηκε αρκετά και ίδρωσε για 35 λεπτά ο Άρης κατάφερε να επικρατήσει των Τρικάλων(84-79), με πρωταγωνιστές τους Χάγκινς και Γουότερς.

Στο τέλος… Άρης

Απόλυτοι πρωταγωνιστές για τον Άρη ήταν οι Ντομινίκ Γουότερς (20π. 7/9 σουτ)και Τζαμέλ Χάγκινς(19π. και 8 ριμπάουντ)που έπαιξαν και για τον Τζέρεμ Μακ Νιλ, ο οποίος ήταν φανερά επηρεασμένος από τον τραυματισμό στο ματς με την Στεάουα και σημείωσε 6 πόντους. Κορυφαίος των φιλοξενούμενων ήταν ο Σοκό με 20 πόντους.

Το ματς

Με μπροστάρη τον Ντομινίκ Γουότερς ο Άρης προσπάθησε να ελέγξει τον αγώνα από την αρχή. Ο Αμερικανός πέτυχε 10 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο και κρατούσε τους κίτρινους μπροστά στο σκορ, τη στιγμή που οι Θεσσαλοί είχαν πλουραλισμό στο στην επίθεση και δεν επέτρεπαν στους Θεσσαλονικείς να χτίσουν κάποια σημαντική διαφορά.

Λίγο πριν κλείσει το πρώτο δεκάλεπτο, ο Δημήτρης Πρίφτης έριξε στο ματς και τον Τζέρεμ ΜακΝίλ, ο οποίος μπήκε επιφυλακτικά μετά τον τραυματισμό που είχε μεσοβδόμαδα κόντρα στην Στεάουα για το Eurocup.

Ωστόσο, το ξεκίνημα του δεύτερου δεκαλέπτου βρήκε την ομάδα των Τρικάλων να κάνει ένα σερί 9-3 με πρωταγωνιστή τον Γκουντογκάν και να προσπερνά στο σκορ. Κάπως έτσι κύλησε και η επανάληψη με τα Τρίκαλα να κλείνουν το ημίχρονο έχοντας το ελάχιστο προβάδισμα (41-40) απέναντι στον Άρη.

Στην επανάληψη το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι χέρι και να εναλλάσσονται στο προβάδισμα, ωστόσο στη συνέχεια πήραν μπροστά οι Ουάιτ και Χάγκινς και έδωσαν ώθηση στην ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη.

Στα τελευταία λεπτά οι κίτρινοι έπαιξαν έξυπνα, έσφιξαν την άμυνα και ευστόχησαν στις βολές, με αποτέλεσμα να πάρουν έστω και με άγχος τη τέταρτή τους νίκη στην Α1 μπάσκετ.

Τα δεκάλεπτα: 21-20, 19-21, 20-15, 24-23. 84-79

Άρης: Πελεκάνος 6, Γουάιτ 14, Γουότερς 20, Ζάρας 6, Χάγκινς 19, Ξανθόπουλος, Τσούπκοβιτς 4, Φλιώνης, Κοέν 2, Μούρτος 7, Σίμτσακ, ΜακΝιλ 6.

Τρίκαλα: Ντόουελ 5, Τσιλούλης, Τσιάρας 10, Κόνγκερ 15, Τιγκ 7, Καντουγκάν 13, Σοκό 20, Καραθανάσης 3, Καλλές, Καλογιαννίδης 3, Βαρυτημιάδης 3. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: