Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Ρανιέρι… για πρωτάθλημα!! (video)

Αυτός θα μας τρελάνει! Με τον εκπληκτικό Βάρντι να «πυροβολεί» για 9ο σερί ματς η Λέστερ του Κλαούντιο Ρανιέρι λύγισε τη Γουότφορντ (2-1) κι έπιασε κορυφή στην Premier League! Νίκη και για Γιουνάιτεντ

Ρανιέρι… για πρωτάθλημα! (video)
Αυτός μέχρι και… πρωτάθλημα θα πάρει για να μας δείξει ότι κάναμε λάθος!

Συνεχίζοντας τις υποψίες μήπως στην Ελλάδα είχε στείλει κάποιον σωσία του και με το αστέρι που ονομάζεται Βάρντι να τον οδηγεί, ο Κλαούντιο Ρανιέρι έπιασε κορυφή στην Premier League.

To 12o γκολ του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος (που έκανε εννέα τα σερί παιχνίδια που βρίσκει δίχτυα) σφράγισε το 2-1 των «αλεπούδων» επί της Γουότφορντ, που τις φέρνει ισόβαθμες με τις Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ στο ρετιρέ της βαθμολογίας.



Σε απόσταση αναπνοής από ‘κει, όμως, βρέθηκε και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ανεβασμένοι ψυχολογικά από την κρίσιμη νίκη στο Champions League επί της ΤΣΣΚΑ, οι «κόκκινοι διάβολοι» καθάρισαν 2-0 τη Γουέστ Μπρομ. Τα γκολ των Λίνγκαρντ και Μάτα (με πέναλτι) έσπασαν την επιθετική γκίνια και στο πρωτάθλημα κι επέτρεψαν στην ομάδα του Φαν Χάαλ να περιμένει τυχόν απώλειες των δυο πρωτοπόρων (που έχουν δύσκολα παιχνίδια στην έδρα της Άστον Βίλα και στο «Emirates» με την Τότεναμ αντίστοιχα) για να μείνει κοντά στην κορυφή.



Αντίθετα, από βενζίνη δείχνει να ξεμένει η Γουέστ Χαμ. Μετά την ήττα-προσγείωση από τη Γουότφορντ, τα «σφυριά» δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι περισσότερο από την ισοπαλία φιλοξενώντας την Έβερτον. Γιατί προηγήθηκαν μεν με τον Λαντσίνι, αλλά ο Λουκάκου απάντησε πριν το ημίχρονο, γράφοντας το 1-1 που θα έμενε ως το τέλος του ματς.



Κάπως έτσι, πλησίασε σε απόσταση βολής η Σαουθάμπτον που -έστω και δύσκολα- πέρασε από την έδρα της Σάντερλαντ. Ένα πέναλτι του Τάντιτς βοήθησε τους «αγίους» ν’ αποδράσουν από την έδρα των (προτελευταίων) γηπεδούχων και να συνεχίσουν το εξαιρετικό αήττητο σερί τους με την τέταρτη νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια (1-0). Η Νόριτς, από την άλλη, έσπασε το αρνητικό δικό της σερί και λυγίζοντας 1-0 τη ντεφορμέ Σουόνσι (που έχει μείνει με μια μόλις νίκη στα οκτώ τελευταία της ματς) πήρε τεράστια βαθμολογική ανάσα.






Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής

Σάββατο, 7/11 (17:00)

Μπόρνμουθ-Νιούκαστλ 0-1
(27’ Πέρεθ)

Λέστερ-Γουότφορντ 2-1
(52’ Καντέ, 66’ πεν. Βάρντι - 75’ πεν. Ντίνι)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γουέστ Μπρομ 2-0
(52’ Λίνγκαρντ, 90’+1’ πεν. Μάτα)

Νόριτς-Σουόνσι 1-0
(70’ Χόουσον)

Σάντερλαντ-Σαουθάμπτον 0-1
(69’ πεν. Τάντιτς)

Γουέστ Χαμ-Έβερτον 1-1
(30’ Λαντσίνι - 43’ Λουκάκου)

Στόουκ-Τσέλσι (19:30)

Κυριακή, 8/11

Άστον Βίλα-Μάντσεστερ Σίτι (15:30)
Άρσεναλ-Τότεναμ (18:00)
Λίβερπουλ-Κρίσταλ Πάλας (18:00)

Η επόμενη αγωνιστική (13η)

Σάββατο, 21/11 (17:00)

Γουότφορντ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (14:45)
Τσέλσι-Νόριτς
Έβερτον-Άστον Βίλα
Νιούκαστλ-Λέστερ
Σαουθάμπτον-Στόουκ
Σουόνσι-Μπόρνμουθ
Γουέστ Μπρομ-Άρσεναλ
Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ (19:30)

Κυριακή, 22/11

Τότεναμ-Γουέστ Χαμ (18:00)

Δευτέρα, 23/11

Κρίσταλ Πάλας-Σάντερλαντ 22:00 *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: