Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Βλέπει Κασάμι και Φορτούνη η Λεβερκούζεν!!

Δύο παίκτες του Ολυμπιακού… ορέγεται η Λεβερκούζεν. Εκπρόσωπος της γερμανικής ομάδας ήρθε για τον Κασάμι, αλλά εντυπωσιάστηκε και από τον Φορτούνη στο ματς με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Βλέπει Κασάμι και Φορτούνη η Λεβερκούζεν

Η Λεβερκούζεν έχει βάλει από το καλοκαίρι στο μάτι τον Παϊτίμ Κασάμι και εξακολουθεί να τον παρακολουθεί, με τον Ελβετό μέσο να είναι εκ των κορυφαίων παικτών της ομάδας από την αρχή της σεζόν.

Το νέο όνομα που προστέθηκε στη λίστα της γερμανικής ομάδας είναι-σύμφωνα με τη SportDay-αυτό του Κώστα Φορτούνη. Ο επιτελικός μέσος των «ερυθρόλευκων» δεν είναι άγνωστος στους Γερμανούς, ωστόσο δεν έχει πλέον καμία σχέση με τον παίκτη που ήξεραν στην Καϊζερσλάουτερν.

Η Λεβερκούζεν είναι πλούσια ομάδα και αναμένεται να γίνει πλουσιότερη με την πώληση του Χακάν Τσαλχάνογλου, που θα έρθει αργά ή γρήγορα. Φαίνεται πως ο Φορτούνης έχει μπει για τα καλά στη σκέψη των ανθρώπων της ομάδας για να αντικαταστήσει τον Τούρκο μεσοεπιθετικό.

Πάντως ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο για Κασάμι και Φορτούνη, καθώς αμφότεροι δεσμεύονται με συμβόλαιο και μάλιστα ο δεύτερος αναμένεται να υπογράψει επέκταση με βελτιωμένους οικονομικούς όρους.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: