Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Ελπίδες για Μάνταλο!!

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μπει στην αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ο Πέτρος Μάνταλος. Εκτός ο Ντίντακ, ελπίδες για Κορδέρο, δύσκολα η έκπληξη από Τζεμπούρ. Πολύς κόσμος στο ΟΑΚΑ.

Ελπίδες για Μάνταλο

Μπορεί ο νεαρός μεσοεπιθετικός να είχε θεωρηθεί νοκ άουτ από το παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ μετά το διάστρεμμα που υπέστη στη Λεωφόρο, ωστόσο η κατάστασή του έχει παρουσιάσει τόσο σημαντική βελτίωση που δεν αποκλείεται να μπει στην αποστολή. Φυσικά ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν πρόκειται να ρισκάρει αν ο παίκτης δεν είναι 100% έτοιμος, αλλά αν τα καταφέρει θα προτιμήσει να τον έχει, έστω και στον πάγκο, μιας και όλα δείχνουν πως τη θέση του βασικού μεσοεπιθετικού θα πάρει ο Ντιέγκο Μπουονανότε.

Εκτός μάχης είναι ο Ντίντακ Βιλά, τη θέση του οποίου στο αριστερό άκρο αναμένεται να πάρει ο Άρης Σοϊλέδης, ενώ ο συμπατριώτης του Ισπανού, Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο, λογικά θα μπει στην αποστολή, δίχως όμως πιθανότητες να «σπάσει» το δίδυμο Γιόχανσον-Σιμόες στο κέντρο. Ο Ράφικ Τζεμπούρ προπονείται κανονικά και δείχνει σε άριστη κατάσταση, αλλά δύσκολα θα γίνει η έκπληξη και θα μπει στην αποστολή που θα ανακοινωθεί μετά τη σημερινή προπόνηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι αρκετά «ζωηρή» η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Κυριακής και υπολογίζεται πως πάνω από 15.000 θεατές θα είναι στις κερκίδες του ΟΑΚΑ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: