Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Γιανγκ: «Όμορφο να σε εκτιμά ο κόσμος»

Ο Πάτρικ Γιανγκ αισθάνεται… σκλαβωμένος από την αποθέωση του κόσμου μετά την εξαιρετική του εμφάνιση στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Λιμόζ.

Γιανγκ: «Όμορφο να σε εκτιμά ο κόσμος»
Μέσα σε έναν μήνα ο Πάτρικ Γιανγκ έχει καταφέρει να μπει στις καρδιές του κόσμου του Ολυμπιακού. Το ουσιαστικό και ταυτόχρονα θεαματικό παιχνίδι του Αμερικανού σέντερ τον έχει κάνει ιδιαίτερα αγαπητό στην κερκίδα και το όνομά του έχει γίνει ήδη σύνθημα.

«Είναι όμορφο να καταλαβαίνω ότι οι οπαδοί μας με έχουν αποδεχτεί και με εκτιμούν. Αυτό όμως δεν με εμποδίζει από το στόχο μου και δεν με αποπροσανατολίζει. Ό,τι κι αν γίνεται, οφείλεις να είσαι ευγνώμων για εκείνη τη στιγμή, αλλά να συνεχίζεις τη σκληρή δουλειά με στόχο τη βελτίωση. Όσο περνά ο καιρός γίνομαι πιο ώριμος και πρέπει να παραμένει κανείς συγκεντρωμένος ό,τι κι αν συμβαίνει σε έναν αγώνα. Αυτό που μετρά περισσότερο είναι να μένεις πνευματικά δυνατός και να μην απομακρύνεσαι από το στόχο σου», δήλωσε στον «Γαύρο».

Όσο για τις πέντε τάπες που μοίρασε; «Μπορεί η στατιστική να λέει ότι είχα 5 τάπες, αλλά πρέπει να αλλοίωσαν 10-11 σουτ των αντιπάλων μας. Το σημαντικό για μένα είναι να βοηθώ την ομάδα παντού, ειδικά στην άμυνα. Αν είμαι καλός εκεί, μακάρι να είμαι ωφέλιμος και στην επίθεση και να βάλω τους πόντους που μου αντιστοιχούν», είπε.

Τέλος, για την απουσία του Οθέλο Χάντερ τόνισε: «Εννοείται πως παίζω και γι’ αυτόν. Ελπίζω όταν επιστρέψει να είναι όλα καλά. Έχει την καρδιά και την ψυχή να είναι ακόμη καλύτερος. Περιμένω πώς και πώς να τον δω να αγωνίζεται ξανά». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: