Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Έρχεται ενίσχυση τον Ιανουάριο!

Με ειλημμένη απόφαση μοιάζει η προσθήκη τουλάχιστον δύο παικτών στον ΠΑΟΚ στη χειμερινή μεταγραφή περίοδο, σύμφωνα με δημοσίευμα. Οι συζητήσεις με Κάτσε και τα σενάρια για το μέλλον του.

Έρχεται ενίσχυση τον Ιανουάριο
Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ κακός την Πέμπτη κόντρα στην Κράσνονταρ και ο τρόπος (κυρίως) που ήρθε η ήττα με 2-1 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Europa League ξίνισε αρκετά τη διοίκηση του συλλόγου. Μάλιστα, μετά το ματς έγινε συζήτηση με τους Φρανκ Άρνεσεν, Ιγκόρ Τούντορ και οι δυο τους άκουσαν τα παράπονα της για την εικόνα του «Δικεφάλου του Βορρά».

Παράλληλα, φαίνεται πως έχουν αποφασίσει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ότι θα υπάρξει ενίσχυση σε δύο θέσεις τουλάχιστον. Όπως αναφέρεται στη «SportDay» θα αποκτηθεί σίγουρα ένας επιτελικός χαφ, καθώς διακρίνεται ότι υπάρχει μεγάλη δυσκολία στην τελική πάσα, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η δυνατότητα να αξιοποιηθούν όσο θα έπρεπε ο Μπερμπάτοφ και ο Αθανασιάδης. Επιπλέον, υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στο αμυντικό κομμάτι και κρίνεται ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη για προσθήκη ενός στόπερ και πως αυτός είναι ο λόγος που δέχεται γκολ σε κάθε ματς ο ΠΑΟΚ.

Την Παρασκευή βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ο Λίνο, ο οποίος είναι σκάουτερ του συλλόγου στην Λατινική Αμερική και είναι πιθανόν να έδωσε… υλικό στον τεχνικό διευθυντή και στον προπονητή του ΠΑΟΚ απ’ όσα παρακολούθησε το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ωστόσο, πέραν της ενίσχυσης ένα θέμα που απασχολεί ακόμη και αφορά το ρόστερ, είναι το συμβόλαιο του Έργκους Κάτσε. Η συνεργασία του με την ΠΑΕ λήγει το καλοκαίρι του 2017 και ως γνωστόν έχουν γίνει κάποιες επαφές εσχάτως. Μάλιστα, ο παίκτης, ο οποίος αναμένεται να δώσει το «παρών» με την Εθνική Αλβανίας στο Euro της Γαλλίας το ερχόμενο καλοκαίρι (οπότε και θα ανέβει η αξία του), ζητάει 500.000 ευρώ ετησίως με αποτέλεσμα να παίζει το σενάριο να πωληθεί. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: