Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Στο χέρι του Αλαφούζου!!

Ραντεβού ΚΑΙ με τον Βέλικο Παούνοβιτς είχε χθες η πλευρά του Παναθηναϊκού. Μεταξύ του Σέρβου και του Στραματσιόνι καλείται να αποφασίσει ο Γιάννης Αλαφούζος, μικρό προβάδισμα ο πρώτος.

Στο χέρι του Αλαφούζου

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα ενημερωθεί διεξοδικά από τους συνεργάτες του για τις δύο περιπτώσεις και τα δεδομένα καθεμιάς προτού πάρει την τελική του απόφαση. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Σέρβος προπονητής έχει ένα μικρό προβάδισμα, αλλά τα πάντα είναι ρευστά.

Ο Παναθηναϊκός προσφέρει συμβόλαιο μέχρι το 2017 (χωρίς να έχει πρόβλημα να το κάνει μέχρι το 2018) με ανάλογες απολαβές και στους δύο προπονητές. Από τη στιγμή που θα επιλεγεί ο εκλεκτός, θα γίνουν και οι τελικές διαπραγματεύσεις, που θα αφορούν σε ποσά, συνεργάτες και άλλα τέτοια ζητήματα, ενώ στόχος είναι ο νέος τεχνικός να πιάσει δουλειά την Τετάρτη, καθώς τη Δευτέρα και την Τρίτη υπάρχει ρεπό για τους ποδοσφαιριστές.

Τρίτη λύση προπονητή δεν φαίνεται να υπάρχει για την ώρα σε προχωρημένο στάδιο, παρά τις φήμες για τον Ρουμάνο Κοσμίν Κόντρα. Εφόσον-πάντως-στραβώσει μια από τις δύο περιπτώσεις που έχουν προκριθεί, έχει γίνει μια προεργασία για άλλες επιλογές. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: