Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Θεοδωρίδης: «Η ΕΡΤ έκοψε τις δηλώσεις μου. Δεν θα περάσει έτσι»!

Μιλώντας στον Πρωταθλητή ο Σάββας Θεοδωρίδης αποκάλυψε ότι κόπηκε μεγάλο μέρος των δηλώσεων που έκανε στη δημόσια τηλεόραση μετά τη νίκη επί της Ντιναμό.

Θεοδωρίδης: «Η ΕΡΤ έκοψε τις δηλώσεις μου. Δεν θα περάσει έτσι»

««Δεν μπορεί ξένος διαιτητής να δείχνει το καθαρό πέναλτι και την κόκκινη κάρτα και να μας αντιμετωπίζει σωστά και στην Ελλάδα να συμβαίνει το αντίθετο σε πολλά παιχνίδια. Είπα ότι αν θέλουν να φτιάξουν ομάδες να βάλουν το χέρι στην τσέπη και να φέρουν παίκτες όπως έχει κάνει ο Ολυμπιακός όλα αυτά τα χρόνια.

Κάναμε υπερήφανη την Ελλάδα και ο Μαρινάκης είναι έτοιμος να βάλει και άλλα λεφτά για να κάνει τον Ολυμπιακό ακόμα μεγαλύτερο. Όλα αυτά κόπηκαν ως δια μαγείας»


Και ο Σάββας Θεοδωρίδης συνέχισε λέγοντας:

«Κάποια πράγματα ο κόσμος θα πρέπει να τα ακούει ακόμα και αν δεν αρέσουν σε κάποιους. Είναι αλήθειες που πονάνε, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Αν κάποιοι δεν αντέχουν την αλήθεια να παραιτηθούν. Δεν μπορεί η Δημόσια Τηλεόραση να κόβει πράγματα γιατί προφανώς δεν αρέσουν σε κάποιους. Εγώ πάντα θα λέω αυτό που πιστεύω και θα βγαίνω μπροστά για το καλό του Ολυμπιακού. Τον Σάββα δεν μπορεί κανείς να τον φιμώσει και αυτό που έχουν κάνει δεν θα περάσει έτσι. Υποτιμούν τη νοημοσύνη του κόσμου.

Ακόμα και των αντιπάλων μας που θα πρέπει να καταλάβουν τι συμβαίνει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι να ζουν με αυταπάτες. Όχι να παίζουμε με τα λόγια και με ανακοινώσεις. Ο Ολυμπιακός για άλλη μια φορά έδειξε πόσο έχει ανέβει επίπεδο και τι προσφέρει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο με τέτοιες επιτυχίες. Για να τα κάνεις όλα αυτά θα πρέπει να βάλεις το χέρι στην τσέπη. Με τα λόγια δεν κάνεις ομάδα. Αυτά που είπα είναι μεγάλες αλήθειες αλλά φαίνεται ότι σε κάποιους δεν άρεσαν και τα έκοψαν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: