Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Επιστρέφει στο… αγαπημένο του σύστημα!!

Ο Ιγκόρ Τούντορ θα επαναφέρει στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Πανθρακικό το σύστημα το οποίο εφαρμόζει εδώ και μήνες, καθώς το 4-4-2 δεν έπιασε κόντρα στην Κράσνονταρ. Οι σκέψεις του Κροάτη.

Επιστρέφει στο… αγαπημένο του σύστημα
Αυτό ξέρει, αυτό εμπιστεύεται. Παρένθεση αναμένεται να αποτελέσει για τον Ιγκόρ Τούντορ το 4-4-2 που χρησιμοποίησε στην αναμέτρηση της περασμένης Πέμπτης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Κράσνονταρ στη Ρωσία.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά», πέραν του ότι δεν έφερε καλό αποτέλεσμα το οποίο τον έχει φέρει κοντά στον αποκλεισμό από την επόμενη φάση, είχε κακή εικόνα στο εν λόγω ματς και ο Κροάτης τεχνικός σκοπεύει να χρησιμοποιήσει στο επόμενο ματς τρεις κεντρικούς αμυντικούς. Όπως κάνει δηλαδή από την αρχή της σεζόν. Το μόνο ερωτηματικό είναι αν θα προτιμήσει το 3-4-3 ή το 3-5-2.

Στο Κυριακάτικο παιχνίδι (8/11, 17:15) κόντρα στον Πανθρακικό θα είναι βασικός και πάλι ο Γλύκος κάτω από τα δοκάρια και θα έχει μπροστά του τους Τζαβέλλα, Κόστα, Μαλεζά. Ο Βίτορ έχει κάποιες ενοχλήσεις και δεν πρόκειται να πάρει το ρίσκο ο 37χρονος τεχνικός. Ο Χαρίσης θα παίξει δίπλα στον Τζιόλη στο κέντρο, καθώς ο Τούντορ έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση του στο Κράσνονταρ. Όλη την αριστερή πλευρά θα πάρει ο Ροντρίγκες και τη δεξιά ο Κίτσιου.

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η παρουσία των Μακ, αλλά και του Αθανασιάδη στην επίθεση, διότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ θέλει να δώσει ρυθμό στον Κλάους. Λείπει ένα κομμάτι στο παζλ και αυτό θα συμπληρωθεί με έναν εκ των Ζάιρο, Πέλκα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: