Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

This is Panionios!!

Τα… ευρωπαϊκά όνειρα ξυπνάνε στη Νέα Σμύρνη! Το αήττητο σερί του Πλατανιά σταμάτησε στον Πανιώνιο, που συνέχισε την φοβερή πορεία με σκορ 2-1 και ανέβηκε –έστω προσωρινά- στη 2η θέση της Σούπερ Λίγκας

This is Panionios!
Συνεχίζει την φανταστική του πορεία ο Πανιώνιος, ο οποίος έκοψε το αήττητο σερί του Πλατανιά επικρατώντας 2-1 και αρχίζει… αναγκαστικά τα ευρωπαϊκά όνειρα, αφού σκαρφάλωσε –έστω και προσωρινά- στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Από ένα γρήγορο γκολ σε κάθε ημίχρονο μοιράστηκαν οι δύο ομάδες. Ο Καραμάνος –μετά από ωραία ασίστ του Μπουμάλ- έδωσε τα ηνία του Πλατανιά στο 8’, ενώ ο Ιτούα ισοφάρισε στο 51’.

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ έδωσε την χαριστική βολή στους Χανιώτες -με δημιουργό ξανά τον Μπουμάλ- στο 80’.

Άτυχος ο Πλατανιάς, με τον Γιώργο Παράσχο να υποχρεώνεται σε τρεις αναγκαστικές αλλαγές, λίγο πριν δεχτεί το γκολ που του στοίχισε –τουλάχιστον- τον βαθμό της ισοπαλίας.

Το ματς:


Η καλή πορεία των ομάδων μέχρι τώρα προϊδέαζαν για καλό ματς. Και αυτό ακριβώς είδαμε. Οι δύο ομάδες μπήκαν ορεξάτες να αποζημιώσουν τα περίπου χίλια άτομα που έδωσαν το παρών στις εξέδρες του γηπέδου της Νέας Σμύρνης.

Ο Πλατανιάς έψαξε αρχικά το γκολ, όμως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που το πέτυχαν. Ένας ακόμα ωραίος συνδυασμός των Μπουμάλ και Καραμάνος άνοιξαν το σκορ στο 8΄ μόλις λεπτό του ματς, με τον τελευταίο να σκοράρει με κεφαλιά.

inner

Οι Χανιώτες απείλησαν με τον Ιτούα στο 22’, ενώ, μετά από ένα διάστημα που χάλασε τον ρυθμό, οι δύο ομάδες κυνήγησαν ξανά το γκολ, με σουτ των Αγκούλο και Μπακασέτα να είναι τα highlights.

Με ένα γρήγορο γκολ βρήκε την απάντηση στον Καραμάνο ο Πλατανιάς. Η εκτέλεση κόρνερ του Μιλούνοβιτς βρήκε τον Ιτούα, ο οποίος με κεφαλιά σημείωσε το 1-1 στο 8’ λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου.

inner

Ο Πλατανιάς ήταν αυτός που συνέχισε να πιέζει μετά το γκολ, με σουτ των Μιλούνοβιτς και Γουνδουλάκη να περνούν λίγο άουτ, ενώ απ’ το 70’ τα ηνία πέρασαν στον Πανιώνιο. Η ομάδα του Ουζουνίδη πίεσε μπροστά στην εστία του Σωτηρίου, με τον Ανσαριφάρντ –που πέρασε ως αλλαγή στο 73’- να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα στο 80’.

Ο Μπουμάλ και πάλι έδωσε την τελική πάσα, με τον Ιρανό να πλασάρει εύστοχα την εστία του Σωτηρίου για τη μεγάλη νίκη των κυανέρυθρων.

inner


Οι συνθέσεις:


Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Οικονόμου, Μπακασέτας (73’ Ανσαριφάρντ), Μπουμάλ, Χατζηισαΐας, Κόρμπος, Σιώπης, Ρισβάνης, Καραμάνος (86’ Μητρόπουλος), Βλάχος, Βιγιάλμπα (61’ Μασούρας).

Στον πάγκο οι: Διούδης, Χαλκιαδάκης, Αργυρόπουλος, Τασουλής,.

Πλατανιάς (Παράσχος): Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Ιτούα (79’ Δημήτρης), Μπανανά, Γκνιάτιτς (29’ Μουνάφο) , Μενδρινός, Γουνδουλάκης, Γιακουμάκης (68’ Ντίνας), Μιλούνοβιτς, Ανγκούλο.

Στον πάγκο οι: Κοκκάλας, Ράμος, , Αποστολόπουλος, Ζιλβάν.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: