Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Μπάρλος: «Όταν επιστρέφω στο ΣΕΦ νιώθω καλά»

Ως μία μεγάλη ευκαιρία στην καριέρα του χαρακτήρισε ο Νίκος Μπάρλος το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό, με δηλώσεις που έκανε ενόψει της επίσκεψης του Λαυρίου στο ΣΕΦ.

Μπάρλος: «Όταν επιστρέφω στο ΣΕΦ νιώθω καλά»
Πολύ όμορφα αισθάνεται ο Νίκος Μπάρλος όταν επιστρέφει στο ΣΕΦ, καθώς δεν θα ξεχάσει ποτέ το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με όσα είπε ο πολύπειρος φόργουορντ ενόψει του ματς του Λαυρίου.

Αναλυτικά το blog του Νίκου Μπάρλου στον ΕΣΑΚΕ:

«Στο παιχνίδι με τον Άρη, παρά τη διαφορά δυναμικότητας με τον αντίπαλο μας, μπήκαμε στο γήπεδο πιστεύοντας ότι μπορούμε να πάρουμε κάτι καλό από το ματς. Δυστυχώς την ώρα που βρίσκαμε ρυθμό και ανεβάζαμε την απόδοση μας, έτυχε αυτό με το σπάσιμο του ταμπλό και όπως αποδείχτηκε από τη μετέπειτα εξέλιξη του αγώνα, ο Άρης ωφελήθηκε από τη διακοπή. Για μας δεν ήταν μια ήττα εκτός προγράμματος, καθώς θεωρώ ότι ο Άρης θα φτάσει πολύ ψηλά στη βαθμολογία.

Τώρα έχουμε μπροστά μας τον Ολυμπιακό. Πάντα όταν επιστρέφω στο ΣΕΦ, νιώθω καλά, γιατί ο Ολυμπιακός μου έδωσε την ευκαιρία να ανέβω επίπεδο και να λειτουργήσω σαν πραγματικός επαγγελματίας. Τους εύχομαι να είναι όλοι γεροί και να φτάσουν σε ακόμη περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον.

Από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε την προσπάθεια να γινόμαστε καλύτερο από παιχνίδι σε παιχνίδι και να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων απέναντι σε έναν τόσο ισχυρό και μεγάλο αντίπαλο. Θέλουμε να αξιοποιήσουμε το ματς με τον Ολυμπιακό προκειμένου να είμαστε απόλυτα έτοιμοι στη συνέχεια.

Κλείνοντας θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στον κόσμο του Λαυρίου για την απίστευτη ατμόσφαιρα που δημιουργεί στους εντός έδρας αγώνες μας, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση για όλους
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: