Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Με συνταγή… Αναστασίου!

Ο Αναστασίου μπορεί να έφυγε, ωστόσο ο συνεργάτης του, Στιβ Ρούτερ, επιλέγει διάταξη που θυμίζει τον απερχόμενο προπονητή σήμερα στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο. Εσιέν από Τετάρτη.

Με συνταγή… Αναστασίου

Ο Γιάννης Αναστασίου αποχώρησε και έμεινε στο… πόδι του-μέχρι να βρεθεί αντικαταστάτης-τον συνεργάτη του, Στιβ Ρούτερ. Δεν είναι έκπληξη, λοιπόν, πως εκείνος δεν θα διαφοροποιήσει πολύ τη συνταγή της ομάδας σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια.

Όλα δείχνουν πως ο Παναθηναϊκός θα κατέβει με 4-4-2 και ρόμβο. Ο Γενς Βέμερ όχι απλώς μπήκε για πρώτη φορά σε αποστολή πρωταθλήματος, αλλά αναμένεται να είναι και βασικός στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο Πράνιτς θα είναι στο απέναντι άκρο, ενώ Σάντσεθ και Τριανταφυλλόπουλος θα είναι στόπερ, καθώς ο Τελάντερ είναι ανέτοιμος και ο Ταυλαρίδης τιμωρημένος, ενώ ο Κουτρουμπής θα παίξει ως αμυντικό χαφ. Ζέκα και Αμπέντ θα τον πλαισιώνουν, με τον Νίνη πίσω από Καρέλη και Μπεργκ. Φυσικά γκολκίπερ θα είναι ο Στιλ.

Στην αποστολή βρίσκονται ακόμη οι Κοτσόλης, Γιαννακόπουλος, Νάνο, Μαρινάκης, Δώνης, Λουντ, Ατζαγκούν, Πέτριτς και Καλτσάς.

Σύμμαχος του Παναθηναϊκού είναι η παράδοση… προ Αναστασίου. Με τον απολυθέντα προπονητή είχε δύο ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες στην έδρα του Ατρομήτου, ωστόσο πριν καθίσει στον πάγκο του είχε 9 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Στις κερκίδες αναμένονται περίπου 600 φίλοι του Παναθηναϊκού.

Μπαίνει ο Εσιέν

Ο Μικαέλ Εσιέν ανεβάζει καθημερινά στροφές, δεν νιώθει πλέον ενοχλήσεις και υπολογίζεται πως από την ερχόμενη Τετάρτη θα συμμετέχει πλήρως στο πρόγραμμα της ομάδας κι όχι σε κομμάτια αυτού. Ιατρικά θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί ακόμη και στο ντέρμπι της 21ης Νοεμβρίου με τον Ολυμπιακό, αλλά είναι αμφίβολο αν θα χρησιμοποιηθεί τόσο νωρίς μετά από τόσο μεγάλη περίοδο απραξίας. Μετά τη διακοπή πρωταθλήματος θα είναι έτοιμοι και οι Λαγός, Κλωναρίδης και Τελάντερ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: