Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Στο Ρέθυμνο το ενδιαφέρον!!

Ο αγώνας Ρέθυμνο-ΠΑΟΚ ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της πέμπτης αγωνιστικής της Α1. Κηφισιά-Κόροιβος και Κολοσσός-Αρκαδικός επίσης με μεγάλο ενδιαφέρον. Εύκολο έργο για ΟΣΦΠ, ΠΑΟ και ΑΕΚ.

Στο Ρέθυμνο το ενδιαφέρον
Μετά τις συναντήσεις τους στα play offs και τον προημιτελικό Κυπέλλου, Ρέθυμνο και ΠΑΟΚ κοντράρονται για την πέμπτη αγωνιστική. Η ομάδα της Κρήτης θα παραταχθεί πλήρης (με εξαίρεση τον τραυματία Καμπερίδη), αλλά με την ανάγκη νίκης καθώς προέρχεται από τρεις σερί ήττες, ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά» που ακόμη δεν έχει ροζ φύλλο έχει να αντιμετωπίσει και την κόπωση από το ταξίδι στο Σαράτοφ. Πάντως θα έχει για πρώτη φορά στις τάξεις του τον Σχορτσανίτη.

Η ΑΕΚ φιλοξενεί την Καβάλα στον απόηχο της μεγάλης νίκης επί της Χάποελ Ιερουσαλήμ. Ο Σαρικόπουλος είναι νοκ άουτ, ο Μαυροκεφαλίδης παρά τον τραυματισμό του σε δάχτυλο του αριστερού χεριού λογικά θα παίξει, ενώ ο Παύλος πάει δανεικός στον Δούκα και επίκειται ενίσχυση με γκαρντ και σέντερ αντί των Σκραμπ (που επίσης οδεύει για δανεισμό) και Ανοσίκε.

Ο Άρης με αμφίβολο τον ΜακΝίλ μετά τον τραυματισμό του απέναντι στη Στεάουα υποδέχεται τα Τρίκαλα, που δεν υπολογίζουν στον Κουκουλά. Η Κηφισιά φιλοξενεί τον Κόροιβο με κεντρικό πρόσωπο τον Βασιλόπουλο που θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του, ενώ ο Κολοσσός, που έχει χάσει μόνο από τους «αιώνιους», κοντράρεται με τον Αρκαδικό που προέρχεται από την πρώτη νίκη της ιστορίας του στην Α1.

Το Σάββατο ο Ολυμπιακός φιλοξενεί χωρίς τον τραυματία Χάντερ το Λαύριο, ενώ τη Δευτέρα ο Παναθηναϊκός με απόντες τους Γκιστ, Παππά και Μποχωρίδη πάει στην Πάτρα για να παίξει με τον Απόλλωνα που έκανε σεφτέ στην Καβάλα.

Αναλυτικά η πέμπτη αγωνιστική:

Σάββατο 7/11
ΑΕΚ-Καβάλα 16:30 (OTE Sport 4)
Ρέθυμνο-ΠΑΟΚ 17:00 (Novasports 3)
Άρης-Τρίκαλα 17:00 (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)
Κηφισιά-Κόροιβος 17:00 (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)
Κολοσσός-Αρκαδικός 17:00 (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)

Κυριακή 8/11
Ολυμπιακός-Λαύριο 12:30 (OTE Sport 4)

Δευτέρα 9/11
Απόλλων Πατρών-Παναθηναϊκός 18:30 (Novasports 3)

Η επόμενη αγωνιστική (6η)

Σάββατο 14/11
ΠΑΟΚ-Κολοσσός Ρόδου 17:00 (Novasports 1)
Λαύριο-Ρέθυμνο 17:00 (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)
Κόροιβος-Άρης 17:00 (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)
Καβάλα-Κηφισιά 17:00 (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)
ΑΕΚ-Απόλλων Πάτρας 19:00 (OTE Sport 4)

Κυριακή 15/11
Τρίκαλα-Ολυμπιακός 17:00 (Novasports 2)

Δευτέρα 16/11
Αρκαδικός-Παναθηναϊκός 19:00 (Novasports 2) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: