Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Χαρούμενος 100% ο Αραβίδης!!


Χαρούμενος 100% ο Αραβίδης

Τα γκολ, η θέση του στο σύστημα του Πογέτ, το βραβείο του MVP, αλλά και η νέα νίκη της ΑΕΚ ικανοποίησαν απόλυτα τον Χρήστο Αραβίδη.

Χαρούμενος τόσο για τη νέα νίκη της ΑΕΚ όσο και για τα δύο γκολ που πέτυχε εμφανίστηκε ο Χρήστος Αραβίδης. Στο πλαίσιο της βράβευσής του ως MVP της αναμέτρησης με την Καλλονή, ο διεθνής επιθετικός στάθηκε στο ότι δίνει σε κάθε παιχνίδι το 100% των δυνατοτήτων του ενώ έδειξε χαρούμενος από τη θέση του στο νέο σύστημα του Γκουστάβο Πογέτ. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο πέρασμά του από τον Πανιώνιο, δίνοντας σύνθημα νίκης στο ματς απέναντι στους «κυανέρυθρους».

Αναλυτικά:

«Όταν μια καλή εμφάνιση συνοδεύεται από τέτοιο σκορ και με καλό ποδόσφαιρο μπροστά στο κοινό μας είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμάς. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θέλουμε το απόλυτο ως το τέλος της χρονιάς και όπως βλέπετε προσπαθούμε για το καλύτερο και θέλουμε να ανταποκριθούμε στο νέο σύστημα του προπονητή.

Όποιος με γνωρίζει καλά ξέρει ότι δίνω πάντα το 100%. Το ότι σε κάποια θέση μπορώ να αγωνίζομαι καλύτερα είναι κάτι που μπορεί να το κρίνει ο εκάστοτε προπονητής. Το συγκεκριμένο σύστημα που παίζουμε με ευνοεί, αφού παίζω πιο ελεύθερος και το δείχνω μέσα στο γήπεδο. Από όποια θέση όμως μου ζητηθεί θα δίνω το 100%. Το πιο σημαντικό δεν είναι να σκοράρω, αλλά να νικάει η ομάδα. Εμείς αντιμετωπίζουμε τους αντιπάλους με μεγάλο σεβασμό και δεχόμαστε το ίδιο από τις αντίπαλες ομάδες γιατί είμαστε μεγάλη ομάδα. Μπροστά στον κόσμο μας είναι μεγάλη πρόκληση να πετυχαίνουμε νίκες».

Για το επόμενο ματς, απέναντι στον Πανιώνιο, ξεκαθάρισε: «Κόντρα στον Πανιώνιο πρέπει να πετυχαίνουμε νίκες. Εκεί έχω περάσει τα καλύτερά μου χρόνια. Ήμουν και αρχηγός πριν φύγω. Εύχομαι τα καλύτερα, αλλά για 90 λεπτά θα είμαστε αντίπαλοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: