Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Ομορφαίνει η ΑΕΚ!!


Ομορφαίνει η ΑΕΚ

Χαμόγελα στην ΑΕΚ για τη νίκη με αρκετά καλό ποδόσφαιρο επί της Καλλονής. Συγχαρητήρια από Πογέτ, που περιμένει ενίσχυση με έναν γρήγορο φορ τον Ιανουάριο. Ετοιμάζει ταξίδι ο Μιλοβάνοβιτς.

Η τρίτη διαδοχική νίκη της ΑΕΚ αλλά ακόμη περισσότερο από αυτή η εμφάνιση απέναντι στην Καλλονή σκόρπισε χαμόγελα στις τάξεις της ομάδας.

Η βελτίωση στο μεσοεπιθετικό κομμάτι είναι εμφανής, με τον Γκουστάβο Πογέτ και το… απροσδιόριστο και χωρίς «καλούπια» σύστημά του να έχει κάνει πιο ελκυστική στο μάτι την «Ένωση». Παίκτες όπως οι Τζεμπούρ και Μπουονανότε είναι απελευθερωμένοι, ο Αραβίδης πιο αποτελεσματικός και οι «κιτρινόμαυροι» έχουν πια εδραιωθεί στη δεύτερη θέση.

«Συγχαρητήρια σε όλους. Κάνατε αυτά που σας είπα. Παίξατε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Μου άρεσε πολύ αυτό που είδα σήμερα. Συγχαρητήρια και πάλι, συνεχίζουμε τη δουλειά μας», είπε ο Ουρουγουανός τεχνικός στους παίκτες του μετά τον αγώνα.

Ο «Γκας» θεωρεί πως υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης, τόσο στο κομμάτι της παραγωγής, όσο και στο ανασταλτικό, που χθες παρουσίασε κάποιες αδυναμίες.

Η Δευτέρα είναι μέρα ρεπό στην ΑΕΚ, που την Τρίτη θα αρχίσει προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου με τον δυνατό Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Την ίδια στιγμή, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς ετοιμάζει ταξίδι για εξωτερικό, πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα, για μεταγραφικό σκοπό. Ο Πογέτ έχει ζητήσει έναν γρήγορο επιθετικό, που θα μπορεί να αγωνιστεί στα άκρα αλλά στις υπόλοιπες θέσεις της επίθεσης.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: