Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Βλέπει Ολυμπιακό-Άρσεναλ ο Σκίμπε!!

Βλέπει Ολυμπιακό-Άρσεναλ ο Σκίμπε
Επιστρέφει την Τετάρτη στην Αθήνα ο Μίχαελ Σκίμπε για να παρακολουθήσει τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις του Ολυμπιακού και του Αστέρα Τρίπολης.

Μετά από ολιγοήμερη παραμονή στη Γερμανία, ο Μίχαελ Σκίμπε θα έρθει στην Ελλάδα την Τετάρτη προκειμένου να παρακολουθήσει αρχικά τον Ολυμπιακό στο ματς με την Άρσεναλ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και την Πέμπτη αναμένεται να μεταβεί στην Τρίπολη, όπου ο Αστέρας θα αντιμετωπίσει τη Σάλκε στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Όσον αφορά το παιχνίδι των «ερυθρολεύκων», ο Γερμανός τεχνικός αναμένεται να έχει στραμμένη την προσοχή του στους Δημήτρη Σιόβα και Κώστα Φορτούνη, ενώ στον αγώνα των «Αρκάδων» θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει τους Απόστολο Γιάννου, Ταξιάρχη Φούντα, Κώστα Γιαννούλη και Δημήτρη Κουρμπέλη.

Την προσεχή Πέμπτη, ο συνεργάτης του Μίχαελ Σκίμπε, Ηρακλής Μεταξάς θα παρακολουθήσει το ματς Ντόρτμουντ – ΠΑΟΚ για το Europa League και το προσεχές Σάββατο, ο εκλέκτορας της Εθνικής, αλλά και οι υπόλοιποι προπονητές των Εθνικών ομάδων (Ελπίδων, Νέων και Παίδων) θα βρεθούν στη Νέα Σμύρνη για να δουν την αναμέτρηση Πανιώνιος - ΑΕΚ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: