Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Τα μεγάλα διαιτητικά λάθη σε ΟΑΚΑ και Βέροια!!


Τα μεγάλα διαιτητικά λάθη σε ΟΑΚΑ και Βέροια

Δεν έλειψαν τα διαιτητικά λάθη ούτε στη 13η αγωνιστική της Super League, σύμφωνα με τον Παναγιώτη Βαρούχα που σχολίασε τις αναμετρήσεις ΑΕΚ-Καλλόνη και Βέροια-Παναθηναϊκός.

Από λάθη σημαδεύτηκε, σύμφωνα με τον Παναγιώτη Βαρούχα, η διαιτησία του Αθανάσιου Τζήλου στην αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στην Καλλονή, αλλά και αυτή του Γιάννη Δελφάκη στον αγώνα της Βέροιας κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο καθηγητής διαιτησίας κατά τη διάρκεια της εκπομπής του ΣΚΑΪ, «KICK-OFF», σχολιάζοντας τις επίμαχες φάσεις των δύο αναμετρήσεων και αρχικά του ματς στο ΟΑΚΑ, τόνισε ότι στο 50’ υπάρχει πέναλτι του Τσαμπούρη πάνω στον Τζεμπούρ ενώ και στη συνέχεια δεν υποδεικνύεται δεύτερο πέναλτι, αυτή τη φορά πάνω στον Μπουονανότε.

Σε ό,τι αφορά την αναμέτρηση του «τριφυλλιού» με τη Βέροια, ο Παναγιώτης Βαρούχας σημείωσε ότι στο 68’ υπάρχει φάουλ του Νέτο στον Καρέλη και ταυτόχρονα δεύτερη κίτρινη κάρτα στον μπακ των γηπεδούχων, αλλά κάτι τέτοιο δεν υποδείχθηκε ποτέ.

Για τη φάση όπου η Βέροια ζήτησε πέναλτι για χέρι του Τελάντερ είπε: "Tο χέρι είναι στη φυσική θέση. Σωστά ο διαιτητής συνέχισε το παιχνίδι, γιατί ήταν εντός περιοχής και θα ήταν πέναλτι. Το χέρι ήταν σε φυσική θέση και ο Τελάντερ προσπαθεί να το καλύψει".
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: