Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Αναμονή για την εφαρμογή της απόφασης της ΕΕΑ για Μαρινάκη!!


Αναμονή για την εφαρμογή της απόφασης της ΕΕΑ για Μαρινάκη

Η ΕΕΑ είχε αποφασίσει την αντικατάσταση του . Μαρινάκη στην προεδρία του Ολυμπιακού εντός ενός μήνα, αλλά αυτό δεν έχει ακόμη συμβεί καθώς εκκρεμεί η προσφυγή των «ερυθρόλευκων» κατά της απόφασης.

Στις 5 Νοεμβρίου η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είχε κρίνει (με ψήφους 4-3) πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης ασκεί διοίκηση στην ΠΑΕ Ολυμπιακός παρά τους περιοριστικούς όρους που του επιβλήθηκαν από τον ανακριτή διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.

Η ποινή ήταν πρόστιμο 150.000 ευρώ για τον ίδιο και άλλα τόσα για την ΠΑΕ, ενώ δόθηκε προθεσμία ενός μήνα ούτως ώστε να γίνει αντικατάσταση του στην προεδρία του Ολυμπιακού με την απειλή πως αν αυτό δεν συμβεί θα αρθεί το πιστοποιητικό συμμετοχής του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, το οποίο είχε δοθεί με επιφύλαξη.

Ο μήνας παρήλθε, ωστόσο δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη, καθώς η προθεσμία των 30 ημερών μετρά από την ημέρα που η πλευρά της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα πάρει στα χέρια της το σκεπτικό της απόφασης, προκειμένου να κατατεθούν ασφαλιστικά μέτρα κατά της εκτέλεσης της απόφασης και να γίνει προσφυγή στα διαιτητικά δικαστήρια. Το σκεπτικό δεν είχε φτάσει στα χέρια των «ερυθρόλευκων» μέχρι τις 20 Νοεμβρίου, συνεπώς ακόμη δεν έχει παρέλθει η προθεσμία.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: