Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Στραματσόνι: «Παρουσίαζουμε βελτίωση»


Στραματσόνι: «Παρουσίαζουμε βελτίωση»

Ικανοποιημένος από τη νίκη του Παναθηναϊκού ο Αντρέα Στραματσόνι τόνισε μετά το τέλος του αγώνα με τη Βέροια μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Ιταλός τεχνικός –μάλιστα- επεσήμανε ότι πρόκειται για μια σημαντική νίκη για την αυτοπεποίθηση της ομάδας υπογραμμίζοντας ότι ήδη βλέπει ότι υπάρχει βελτίωση σε κάποια σημεία του παιχνιδιού της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός:

«Για μας ήταν μια σημαντική νίκη. Παίξαμε σαν ομάδα και πήραμε τη νίκη με δύναμη και πάθος. Μας βοηθάει σίγουρα στην αυτοπεποίθηση μας, δεν αφήσαμε την Βέροια να επιβάλλει το ρυθμό της και αυτό ήταν που μου άρεσε.

Ξέρουμε ότι έχουμε να διανύσουμε αρκετό δρόμο για να φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε. Ήδη θεωρώ ότι παρουσιάζουμε κάποια βελτίωση από τη στιγμή που ήρθα στην ομάδα. Δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλό μας να κάνει ευκαιρίες και παρουσιάσαμε γενικότερα μια πολύ καλή συνοχή ως ομάδα. Συνεχίζουμε τη δουλειά.

Είναι μια καλή νίκη για τους παίκτες και για την ομάδα. Ήταν θυμωμένοι οι παίκτες μου. Και για να πάρεις εκτός έδρας αποτέλεσμα θα πρέπει να είσαι θυμωμένος. Μαθαίνω πλέον τη Super League. Υπάρχουν δύσκολες έδρες και πρέπει να βγάζεις θυμό για να περάσεις νικηφόρα. Το κάναμε με επιτυχία για 90 λεπτά και φτάσαμε στη νίκη.

Δεν θέλω μιλήσω ατομικά για κάποιον παίκτη. Είναι αλήθεια όμως πως κάναμε πολύ καλή αμυντικά δουλειά. Η άμυνα γίνεται από όλη την ομάδα. Ξεκινά από τον Πέτριτς και τον Καρέλη και καταλήγει στον Σάντσεθ, τον Τελάντερ και τους υπόλοιπους αμυντικούς μας. Θεωρώ πως βάλαμε το πρώτο τούβλο στον τοίχο. Γι’ αυτό είναι μια σημαντική νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: