Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Το παρελθόν λέει... εκτός Ευρώπης η Τσέλσι!!!


Το παρελθόν λέει... εκτός Ευρώπης η Τσέλσι!

Ακόμα και με 15 βαθμούς σε ισάριθμα παιχνίδια, πολλοί εκτιμούν ότι η Τσέλσι θα κάνει το «comeback» και θα βρεθεί στην πρώτη πεντάδα. Ανάλογες καταστάσεις στο παρελθόν ωστόσο, δείχνουν πως καμιά ομάδα δεν έχει τερματίσει παραπάνω από 6η στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ!
Η ήττα της Τσέλσι (και) από τη Μπόρνμουθ με 1-0, την καθήλωσε στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ, με μόλις 15 βαθμούς μετά από 15 αγωνιστικές.
Μπορεί η αισιοδοξία για καλύτερες μέρες την τρέχουσα σεζόν να μην έχει χαθεί εντελώς στις τάξεις των «μπλε», ωστόσο ανάλογα περιστατικά στο παρελθόν, μάλλον θα πρέπει να τους... αποθαρρύνουν.
Συγκεκριμένα, μετά από τον συγκεκριμένο αριθμό παιχνιδιών που έχουν δώσει οι Λονδρέζοι και την σχετική συγκομιδή βαθμών, καμιά ομάδα στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ δεν έχει τερματίσει πάνω από την 6η θέση!
Αν η ιστορία... επαναληφθεί, αυτό σημαίνει ότι η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, πιθανότατα θα μείνει εκτός Ευρώπης, εκτός και αν η ομάδα που κατακτήσει το Κύπελλο Αγγλίας έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα «αστέρια», ανοίγοντας ακόμα μία «ευρωπαϊκή» θέση.
Αναλυτικά οι ομάδες και οι θέσεις που ολοκλήρωσαν τη σεζόν τους, με τον συνδυασμό αγώνων-βαθμών της Τσέλσι (15-15):
Άστον Βίλα (2003/04) – 6η
Σέφιλντ Γουένστνεϊ (1993/94) – 7η
Φούλαμ (2010/11) – 8η
Τότεναμ (2008/09) – 8η
Φούλαμ (2011/12) – 9η 


Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: