Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Φορτούνης: «Να πέράσουμε για να γράψουμε ιστορία»


Φορτούνης: «Να πέράσουμε για να γράψουμε ιστορία»

Ο Κώστας Φορτούνης μίλησε στην Mirror για τον «τελικό» με την Άρσεναλ της Τετάρτης με «έπαθλο» ένα εισιτήριο στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο διεθνής Έλληνας άσος ο οποίος έχει κερδίσει τα βλέμματα των σκάουτερ με τις εμφανίσεις του επεσήμανε ότι μετά το ματς στο Λονδίνο αυτός και οι συμπαίκτες του γνωρίζουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν και επεσήμανε ότι ο Όλυμπιακός πρέπει να κοιτάξει το δικό του παιχνίδι για να περάσει και να γράψει ιστορία:

«Είναι το παιχνίδι που το περιμένουμε πως και πως. Απαιτείται πάθος, γιατί είναι δύσκολο. Πιστεύω ότι έχουμε το πλεονέκτημα γιατί παίζουμε στο γήπεδό μας και μπροστά στους οπαδούς μας. Η Άρσεναλ από την άλλη δεν έχει πάει τόσο καλά στο Champions League φέτος, αλλά θέλει να γυρίσει την κατάσταση. Έχει πολύ επικίνδυνους επιθετικούς παίκτες και μπορεί να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή. Εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε για να το σταματήσουμε αυτό», ανέφερε –αρχικά- και συνέχισε:

«Σίγουρα η νίκη μας στο Λονδίνο ήταν μία από τις μεγαλύτερες βραδιές στην ιστορία του συλλόγου. Ήταν ένα φανταστικό αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός δεν είχε κερδίσει ποτέ στην Αγγλία. Τώρα ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και αν προκριθούμε, μπορούμε να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία για την ομάδα μας. Σίγουρα υπάρχει πίεση, γιατί ξέρουμε ότι όλος ο κόσμος βλέπει την συγκεκριμένη διοργάνωση. Αν προκριθούμε θα κάνουμε χαρούμενη όλη την Ελλάδα».

Σχολιάζοντας του τραυματισμούς που έχει η Άρσεναλ υποστήριξε ότι ακόμη κι έτσι έχει και άλλους καλούς παίκτες στο ρόστερ.

«Η Άρσεναλ θα παίξει χωρίς μερικούς πολύ σημαντικούς παίκτες και το ξέρουμε αυτό. Όμως έχει πολλούς καλούς παίκτες, οπότε όποιος και αν παίξει εναντίον μας θα είναι εξαιρετικά επικίνδυνος. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε το δικό μας παιχνίδι για να περάσουμε και να γράψουμε ιστορία», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: