Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

«Σκοτώνω για τον Ηρακλή»


«Σκοτώνω για τον Ηρακλή»

Τρελός με το ποδόσφαιρο και παθιασμένος με τον Ηρακλή δήλωσε σε συνέντευξη του ο Κερέμ Μπουλούτ που τόνισε ότι μπορεί να... «σκοτώσει» για χάρη του «Γηραιού».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο παίκτης στον Arena FM

Έκανα τα πάντα ως τώρα, αλλά δεν είχα σκοράρει. Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα και βοήθησα την ομάδα να φτάσει στη νίκη. Η πάσα του Περόνε ήταν πολύ καλή, αλλά είναι κάτι που το έχουμε κάνει στην προπόνηση πολλές φορές.

Είδατε από το πρόσωπό μου και το πανηγυρισμό το πόσο το χάρηκα. Ψάχνω ακόμα τη φανέλα μου από τον πανηγυρισμό. Είναι πολύ σημαντικό για την αυτοπεποίθησή μου να βρω το ρυθμό, τώρα νιώθω πολύ καλά και είναι εξαιρετικό το συναίσθημα

Το γκολ το αφιερώνω σε όλον τον κόσμο που με στήριξε ειδικά στην αρχή και στους οπαδούς της ομάδας μας.

Για την αποβολή, θέλω να πω ότι είναι άδικη η πρώτη κάρτα. Δεν είδα τον παίκτη ούτε καν τον άγγιξα, δεν υπήρξε κάρτα.

Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Ο Ηρακλής είναι πάντα Ηρακλής. Στην αρχή δεν είχαμε τύχη, είχαν έρθει και νέοι παίκτες τώρα είμαστε ομάδα και θέλουμε να τερματίσουμε στην πρώτη 6άδα. Έχουμε και καλή ομάδα και σπουδαίους οπαδούς.

Κάποιο έλεγαν ότι είμαι τρελός. Δεν είμαι τρελός, είμαι παθιασμένος και διαφορετικός. Μπορώ να «σκοτώσω» για την ομάδα. Είμαι τρελός για το ποδόσφαιρο. Μίλησα με τον προπονητή με κατάλαβε και τον κατάλαβα.

Το τατουάζ με τα δάκρυα το έκανα γιατί έχασα δυο συγγενικά πρόσωπα σε τροχαίο και έτσι τιμώ τα δυο μέλη που έχασα από την οικογένεια μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: