Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Σκέφτεται να ξεκουραστεί ο Γκουαρντιόλα!


Σκέφτεται να ξεκουραστεί ο Γκουαρντιόλα


Το ενδεχόμενο να κάνει ένα μικρό διάλειμμα 12 μηνών, εξετάζει ο Πεπ Γκουαρντιόλα, μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του το καλοκαίρι με τη Μπάγερν Μονάχου.

Μπορεί για χάρη του Πεπ Γκουαρντιόλα να «σφάζεται» η μισή Ευρώπη, όμως εκείνος δεν φαίνεται να αγχώνεται και πολύ για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, ο Ισπανός τεχνικός σκέφτεται το ενδεχόμενο να απέχει από τους πάγκους για περίπου μία σεζόν, αν δεν ανανεώσει τη συνεργασία του με τη Μπάγερν, που λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Γκουαρντιόλα που έκανε κάτι αντίστοιχο, όταν αποσύρθηκε στην Αμερική μετά το πέρας της θητείας του στην Μπαρτσελόνα και πριν αναλάβει τους «Βαυαρούς», σκέφτεται να κάνει το ίδιο προκειμένου να σκεφτεί με καθαρό μυαλό τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα πάντως, που πάνε την υπόθεση ένα βήμα παρακάτω, ο τεχνικός της Μπάγερν ίσως θέλει να απέχει προκειμένου να ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του Φαν Χάαλ στη Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι του 2017, προσδοκώντας σε μια κρούση από τους «κόκκινους διαβόλους».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: