Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Αμπρίνες: «Μπορεί να πάει πολύ μακριά ο Παναθηναϊκός»


Αμπρίνες: «Μπορεί να πάει πολύ μακριά ο Παναθηναϊκός»

Ικανός να φτάσει μακριά στην Ευρωλίγκα είναι ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τον άσο της Μπαρτσελόνα, Άλεξ Αμπρίνες.

Ομάδα με φόντα να φτάσει πολύ ψηλά στην Ευρωλίγκα χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ο Άλεξ Αμπρίνες κρίνοντας από την εικόνα του στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα.

«Ο Παναθηναϊκός μπορεί να προχωρήσει και να πάει πολύ μακριά. Έχει εξαιρετική ομάδα, εξαιρετικό προπονητή και παίζοντας σε αυτή την έδρα είναι πολύ δύσκολο για κάθε ομάδα. Μόνο τα εντός έδρας παιχνίδια να πάρει και να κάνει κάποιες εκτός έδρας νίκες θα φτάσει στα play offs, όπως φαίνεται ότι αυτό έγινε και τώρα για να περάσει στο Top 16», δήλωσε στην «Πράσινη» ο γκαρντ/φόργουορντ της Μπαρτσελόνα.

Όσο για το πού χάθηκε για την ομάδα του η παρτίδα της Παρασκευής; «Σίγουρα ήταν πολύ καλοί στην άμυνα, αλλά πώς μπορείς να σταθείς στην άμυνά τους όταν στην επίθεση έχουν βάλει 93 πόντους; Στην τέταρτη περίοδο και οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ καλά στην επίθεση, αλλά στο τέλος ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που πέτυχε τα μεγάλα καλάθια που έκριναν το ματς. Θεωρώ πως χάσαμε τον αγώνα στη δεύτερη περίοδο, όπου κάναμε πολλά λάθη και χάσαμε πολλές κατοχές. Στην τέταρτη περίοδο προσπαθήσαμε, αλλά ήταν όπως φάνηκε αδύνατο να γυρίσουμε το παιχνίδι», είπε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: