Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Πρόταση στον Κόμπι από την ιταλική ομάδα που έπαιζε ο μπαμπάς του!


Πρόταση στον Κόμπι από την ιταλική ομάδα που έπαιζε ο μπαμπάς του!

Η Βιόλα Ρέτζιο Καλάμπρια έκανε πρόταση στον Κόμπι Μπράιαντ να αγωνιστεί στην ομάδα την οποία υπηρέτησε ο πατέρας του. Το γράμμα και η φωτογραφία που «εσωκλείονται» στην προσφορά.

Ο Κόμπι Μπράιαντ έχει ανακοινώσει πως αποσύρεται στο τέλος της σεζόν και όλα δείχνουν πως θα γράψει τον επίλογο στην καριέρα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Όμως η Βιόλα Ρέτζιο Καλάμπρια θέλει να τον πείσει να αγωνιστεί με τα χρώματά της ποντάροντας στο συναίσθημα. Ο πατέρας του σούπερ σταρ των Λέικερς, Τζο, είχε αγωνιστεί στην ιταλική ομάδα τη σεζόν 1986/87 και οι διοικούντες θεωρούν πως θα ήταν εξαιρετική ιδέα ο γιος να βαδίσει στα χνάρια του.

Για να τον πείσουν τού έγραψαν ένα αποθεωτικό γράμμα, στο οποίο εσωκλείεται μια φωτογραφία του οκτάχρονου Κόμπι να φορά τη φανέλα της ομάδας με άλλα παιδάκια.

«Αγαπημένο παιδί της Ρέτζιο Καλάμπρια, φανταστικέ Κόμπι, εμείς κλείνουμε τα μάτια μας και ονειρευόμαστε σε αυτή την όμορφη χώρα που σε αγαπά πολύ. Πάντα θα υπάρχει θέση για σένα στην ομάδα μας. Μπορεί να είμαστε ονειροπόλοι, αλλά ίσως έτσι να ήταν και τα όνειρα που έκανε αυτό το οκτάχρονο παιδί στη φωτογραφία. Θέλουμε να έρθεις εδώ, να φορέσεις τα χρώματά μας, να εκπροσωπήσεις την πόλη μας, όπως ο πατέρας σου. Μια οικογένεια στα μαύρα και τα πορτοκαλί σε περιμένει, με μια φανέλα που θα έχει το ίδιο όνομα στην πλάτη, Μπράιαντ! Σε αγαπάμε όλοι, μπασκετικέ μας θρύλε, αγαπημένε μας Κόμπι», αναφέρει το γράμμα.

inner
204
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: