Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Ακόμα γράφουν το σκεπτικό για Μαρινάκη!!


Ακόμα γράφουν το σκεπτικό για Μαρινάκη

Οι διορθώσεις που ζήτησε να κάνει ο πρόεδρος της ΕΕΑ στο καθαρογραμμένο σκεπτικό της απόφασης για τον Βαγγέλη Μαρινάκη καθυστερεί την εφαρμογή της ποινής, αλλά και την προσφυγή της ΠΑΕ εναντίον της.

Από τις 5 Νοεμβρίου η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είχε κρίνει (με ψήφους 4-3) πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης ασκεί διοίκηση στην ΠΑΕ Ολυμπιακός παρά τους περιοριστικούς όρους που του επιβλήθηκαν από τον ανακριτή διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης. Η ποινή ήταν πρόστιμο 150.000 ευρώ για τον ίδιο και άλλα τόσα για την ΠΑΕ, ενώ δόθηκε προθεσμία ενός μήνα ούτως ώστε να γίνει αντικατάσταση του στην προεδρία του Ολυμπιακού με την απειλή πως αν αυτό δεν συμβεί θα αρθεί το πιστοποιητικό συμμετοχής του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, το οποίο είχε δοθεί με επιφύλαξη.

Η ποινή, ωστόσο, δεν έχει εφαρμοστεί, ούτε έχει δοθεί η δυνατότητα στον Ολυμπιακό να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα κατά της εκτέλεσης της απόφασης και να γίνει προσφυγή στα διαιτητικά δικαστήρια, καθώς ακόμη δεν είναι έτοιμο το σκεπτικό της απόφασης!

Το σκεπτικό έχει καθαρογραφεί εδώ και κάποιες μέρες, ωστόσο κατόπιν το ζήτησε ο πρόεδρος της Επιτροπής, Κωνσταντίνος Παπαλάκης, ώστε να το μελετήσει και να κάνει διορθώσεις. Το θέμα έχει μείνει εκεί και αναμένεται να προχωρήσει στην προσεχή συνεδρίαση της ΕΕΑ, την Πέμπτη (10/12).
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: