Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Κλοπ: «Όλα πήγαν στραβά... »

Ειλικρινέστατος εμφανίστηκε ο Γιούργκεν Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα (2-0) της Λίβερπουλ από τη Νιούκαστλ. «Δεν αξίζαμε κάτι από το ματς» είπε, ενώ, αναφερομενος στο γκολ του Μορένο που κακώς δεν μέτρησε, σχολίασε: «Θα μπορούσαμε ίσως να πάρουμε έναν βαθμό κι ας μην παίξαμε καλά...».  
«Όλα πήγαν στραβά... Το ξεκίνημα, η εξέλιξη, το φινάλε... Δεν ήμασταν καλοί και δεν θα έβρισκα λόγους για να έρθω και να σας πω ότι έπρεπε να πάρουμε τη νίκη... Δεν ξέρω γιατί παίξαμε έτσι και η Νιούκαστλ άξιζε τη νίκη. Σίγουρα μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα απ' ότι το κάναμε σήμερα. Δεν πιέσαμε όσο θα έπρεπε και δεν ήμασταν όσο συμπαγείς θα ήθελα. Πολλά πράγματα δεν πήγαν καθόλου καλά...» δήλωσε αρχικά ο Γερμανός κόουτς των «κόκκινων» και πρόσθεσε για το γκολ του Μορένο που κακώς δεν μέτρησε ποτέ, με τον επόπτη να σηκώνει λανθασμένα το σημαιάκι του:
«Νομίζω πως ήταν καθαρό και ίσως να αξίζαμε τον έναν βαθμό αν μετρούσε το γκολ. Ξέρετε, μερικές φορές αξίζεις να παίρνεις βαθμούς κι ας μην παίζεις καλά... Όταν έχεις την ευκαιρία να το κάνεις, πρέπει να παίρνεις κάτι από τα ματς. Όπως και να 'χει, η Νιούκαστλ άξιζε τη νίκη». 
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: