Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Βέλλιος: «Τα καλύτερα έρχονται»


Βέλλιος: «Τα καλύτερα έρχονται»

Οι μεγάλες νίκες επί Παναθηναϊκού και Αστέρα ήταν μόνο η αρχή, όπως δήλωσε ο Απόστολος Βέλλιος που βραβεύτηκε ως MVP και σκόρερ του ωραιότερου γκολ της προηγούμενης αγωνιστικής.

Ευτυχής για τα ατομικά του βραβεία, αλλά ακόμη περισσότερο για τις νίκες του Ηρακλή εμφανίστηκε ο Απόστολος Βέλλιος κατά τη βράβευσή του ως MVP και σκόρερ του ωραιότερου γκολ της προηγούμενης αγωνιστικής.

«Είμαι χαρούμενος για τα βραβεία αλλά για εμένα σημαντικότεροι είναι οι βαθμοί που πήραμε απέναντι στον Παναθηναϊκό. Κερδίσαμε έναν μεγάλο αντίπαλο ενώ ακολούθησε και η νίκη στην Τρίπολη και τώρα τα πράγματα είναι καλύτερα. Πλέον έχουμε δέσει ως σύνολο και τα καλύτερα έρχονται», τόνισε, ενώ πρόσθεσε πως αφιερώνει τα βραβεία στους συμπαίκτες του.

inner

Ο 23χρονος άσος απέφυγε να σχολιάσει τα μεταγραφικά σενάρια που τον αφορούν. «Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι μόνο το παιχνίδι με τον Πανθρακικό, βλέπουμε τα λάθη μας τα διορθώνουμε και συνεχίζουμε», είπε, ενώ για την προοπτική να κληθεί στην Εθνική Ανδρών τόνισε: «Με χαροποιεί ότι ακούγεται το όνομα μου για την Εθνική, αλλά αυτό που με απασχολεί πρώτα από όλα είναι ο Ηρακλής. Οι ποδοσφαιριστές σε όλο τον κόσμο έχουν ως στόχο τους να αγωνιστούν με την Εθνική ομάδα της χώρας τους».

Τέλος, για τον επερχόμενο αγώνα με τον Πανθρακικό, που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, τόνισε: «Θα θέλαμε να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, αλλά από τη στιγμή που δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, πρέπει να πάρουμε το αποτέλεσμα έστω και χωρίς αυτόν».

Ο Λάζαρος Καλαϊτζίδης (μέλος της χρυσής ομάδας του 1976 που κέρδισε το Κύπελλο Ελλάδας), ο οποίος έκανε την πρώτη απονομή, τόνισε: «Συγχαρητήρια στον Απόστολο για την χαρά που μας δίνει, εύχομαι να συνεχίσει έτσι. Είμαι χαρούμενος, καθώς όπως και εγώ, έτσι και ο Βέλλιος προέρχεται από την Ακαδημία του Ηρακλή».

Από την πλευρά του, ο ιδιοκτήτης της εταιρίας CONDITO, και χορηγός της ομάδας, Κώστας Μωραΐτης, δήλωσε τα εξής: «Ευχαριστώ την ΠΑΕ για την τιμή που μου έκανε να δώσω αυτό το βραβείο στον Απόστολο στον οποίο εύχομαι κάθε επιτυχία. Μακάρι να σηκώσει και τρόπαια με τον Ηρακλή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: