Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

«Ώρα για την υπέρβαση του ΠΑΟΚ»


«Ώρα για την υπέρβαση του ΠΑΟΚ»

Παιχνίδι που δίνει στον ΠΑΟΚ τη δυνατότητα να κάνει την υπέρβαση και να «χτίσει» πάνω στο θρίαμβο επί της Μπεσίκτας χαρακτήρισε αυτό της Τετάρτης με την Άβτοντορ ο Παντελής Μπούτσκος.

Η μεγάλη νίκη στην Πόλη έβαλε τον ΠΑΟΚ σε τροχιά πρόκρισης στους «32» του Eurocup, αλλά για να συνεχίσει να ελπίζει πρέπει την Τετάρτη να νικήσει την Άβτοντορ στο Παλατάκι. Ο συνεργάτης του Σούλη Μαρκόπουλου, Παντελής Μπούτσκος, τόνισε τις δυσκολίες του αγώνα.

«Μετά τη νίκη επί της Μπεσίκτας στην Πόλη, επιστρέφουμε με πολύ ζωντανή την ελπίδα στο σπίτι μας για ένα σπουδαίο παιχνίδι απέναντι στην Σαράτοφ. Ένα παιχνίδι που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρόκρισή μας στην επόμενη φάση.

Απέναντι μας έχουμε μία φορμαρισμένη ομάδα με πολύ ταλέντο, που δίνει εξαιρετικά γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι χτυπώντας κυρίως στον δευτερεύοντα αιφνιδιασμό. Διαθέτει σπουδαίους σουτέρ έξω από τα 6,75 και υποστηρίζει αυτό το στυλ παιχνιδιού με πολλά επιθετικά ριμπάουντ.

Από την πλευρά μας οφείλουμε να διαχειριστούμε το πρέπει και να μπούμε στο παρκέ με το υψηλότερο δυνατό κίνητρο αλλά και με υπομονή και καθαρό μυαλό στις αποφάσεις μας. Είναι κάποιες στιγμές που περισσεύουν τα λόγια και απλά δε βλέπεις την ώρα για το τζάμπολ της αναμέτρησης.

Θέλουμε την συμπαράσταση του κόσμου μας γιατί όλοι μαζί, μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα. Ιδιαίτερα τώρα που ήρθε η ώρα για την υπέρβαση, ώστε να φτάσουμε στη νίκη που θα ανοίξει την πόρτα για την πρόκριση στο Last 32 του Eurocup
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: