Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Μερτεζάκερ: «Ερχόμαστε για να προκριθούμε»


Μερτεζάκερ: «Ερχόμαστε για να προκριθούμε»

Με μοναδικό στόχο τη νίκη και την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, έρχεται στην Αθήνα η Άρσεναλ, με τον Περ Μερτεζάκερ να δηλώνει πως η ομάδα του δεν θα την πατήσει όπως στο Λονδίνο.

Μονόδρομο αποτελεί για την Άρσεναλ η πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, με τους Λονδρέζους να ετοιμάζονται πυρετωδώς για το ματς «τελικό» της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Περ Μερτεζάκερ, μιλώντας στο «Φως» τόνισε πως η Άρσεναλ δεν θα την πατήσει όπως στο ματς του πρώτου γύρου, ενώ επεσήμανε ότι η ομάδα του έχει μάθει να ανταπεξέρχεται στα δύσκολα.

«Ξέρουμε ποιοι είμαστε, ξέρουμε ποιος είναι και ο Ολυμπιακός. Δεν θα την ξαναπατήσουμε όπως στο Emirates. Γνωρίζουμε ότι ο Ολυμπιακός θα κοιτάξει να μας χτυπήσει με αντεπιθέσεις. Είμαι σίγουρος ότι θα σκοράρουμε στην Αθήνα. Το ιδανικό θα είναι να είμαστε μπροστά στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο για να μεταφέρουμε το άγχος στον αντίπαλο. Δεν το συζητάμε ότι ερχόμαστε για να προκριθούμε. Έχουμε πίστη στην ομάδα μας και έχουμε αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι μπορούμε να αντεπεξέλθουμε σε δύσκολες καταστάσεις» δήλωσε ο παίκτης.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: